Dragnea: Bugetul a fost elaborat foarte bine; nu putem să-l modificăm din cauza mofturilor unui om

Dragnea: Bugetul a fost elaborat foarte bine; nu putem să-l modificăm din cauza mofturilor unui om

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că bugetul a fost elaborat "foarte bine" şi nu poate fi modificat din cauza "mofturilor unui om care, întâmplător, este preşedintele României".

Întrebat dacă bugetul va fi modificat în Parlament după ce va fi trimis de preşedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus: "Nu. El a fost elaborat foarte bine şi nu putem să-l modificăm din cauza mofturilor unui om care, întâmplător, este preşedintele României".

Referitor la avertismentul Consiliului Fiscal că deficitul bugetar ar ajunge la 3,5% din PIB, Dragnea a spus că aceste semnale le priveşte cu "maturitate şi responsabilitate".

"Consiliul Fiscal a spus mereu că se vor întâmpla lucruri care nu s-au întâmplat. Realitatea a dovedit că ceea ce am pus noi în programul de guvernare şi în proiectele de buget s-a adeverit", a adăugat Liviu Dragnea, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”