Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a simțit nevoia să iasă cu o precizare în spațiul virtual, după ce, în ultimele zile, presa tabloidă l-a dat dispărut, certat fiind cu țiitoare, Irina Tănase, după ce ar fi văzut un filmuleț compromițător cu aceasta. Dragnea a scris pe contul său de facebook că vrea să pună capăt „tuturor speculațiilor” și poveștilor cu „iz telenovelistic”.

Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris Dragnea pe contul său de facebook.

Reamintim că în presă s-a scris, zilele trecute, că fostul mare lider social-democrat, Liviu Drganea, și-a îngrijorat familia, politicianul fiind de negăsit după ce s-a certat cu Irina Tănăse, iubita mai tânără cu 30 de ani.

„Bineînețeles, sunt ironic, dar este important să știți că scandalul dintre fostul președinte al PSD și Irina Tănase nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o chestie foarte urâtă.”, scrie Liviu Alexa pe Strictsecret.ro . Liviu Alexa este un fost lider al PSD Cluj.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit! Când toată lumea aștepta anunțul nunții, fostul lider PSD a plecat pur și simplu de acasă. Surse din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că Liviu Dragnea s-a supărat foarte tare și nu a mai așteptat nici măcar o discuție lămuritoare cu Irina, după un prieten i-a prezentat un filmuleț trucat cu iubita tinerică. Acum, politicianul e de negăsit, iar familia sa e foarte îngrijorată.

Potrivit informațiilor Comisarul, filmulețul trucat care l-a enervat pe Dragnea conținea o partidă de sex oral.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa Click .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa