Dragnea: Cu Cioloș am o relație civilizată; cu Guvernul Cioloș am o relație foarte proastă

Dragnea: Cu Cioloș am o relație civilizată; cu Guvernul Cioloș am o relație foarte proastă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că are o "relație civilizată" cu premierul Dacian Cioloș, însă are o relație foarte proastă cu Guvernul condus de acesta. El a susținut că Executivul că nu a reușit "să se ridice deasupra partidelor" și s-a apropiat mai mult de Partidul Național Liberal.

"Cu Dacian Cioloș am o relație civilizată. Ne cunoaștem de mai mulți ani, de când eu eram vicepremier. El era comisar. Cu Guvernul Cioloș am o relație foarte proastă", a afirmat Dragnea, într-o emisiune B1 Tv.

Liderul social-democraților a spus că mai mulți miniștri din guvernul condus de Dacian Cioloș "sunt în discuții" cu PNL pentru alegerile parlamentare din acest an."Sunt destui miniștri care sunt în discuții permanente cu cei de la Partidul Național Liberal să își găsească loc pe listele partidului la toamnă", a arătat Dragnea, adăugând că social-democrații susțin Executivul pentru a evita o criză politică.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei