Dragnea: Dacă a fost sunată Sevil Shhaideh de Iohannis a fost o discuție între ei doi

Dragnea: Dacă a fost sunată Sevil Shhaideh de Iohannis a fost o discuție între ei doi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că, dacă a fost sunată Sevil Shhaideh de șeful statului, a fost o discuție între cei doi iar el nu o să o întrebe ce au vorbit, pentru că a fost o discuție privată.

"Dacă a fost sunată (Sevil Shhaideh — n.r.) de președintele Klaus Iohannis a fost o discuție între ei doi și eu, chiar dacă a fost sunată, nu o să o întreb ce au discutat, pentru că mi se pare corect ca o discuție privată să rămână o discuție privată", a spus Dragnea, la România TV, întrebat dacă a vorbit cu Shhaideh și dacă aceasta i-a spus că a fost sunată de șeful statului.

Dragnea a adăugat că pentru Sevil Shhaideh fostul premier Victor Ponta a cerut aviz de la SRI atunci când a fost numită secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, dar și ministru, iar răspunsul a fost favorabil în ambele situații.

Liderul PSD a spus că începe să creadă că prezența de joi a președintelui PMP, Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, a schimbat ceva în atitudinea lui Klaus Iohannis iar acesta a amânat desemnarea premierului.

"Nu cred că Traian Băsescu în viața lui a făcut vreodată bine, dar rău poate face. Îmi pare rău că președintele României s-a lăsat influențat de Traian Băsescu, dacă este corect raționamentul meu. (...) Sper că această amânare nu este un refuz. Este într-adevăr greu de explicat, au apărut tot felul de zvonuri în ultimele ore, dar aștept să mai treacă o zi, două, poate aflăm mai multe informații, poate reușim să ne dăm seama exact ce stă în spatele acestei amânări. Recunosc că nu mă așteptam", a încheiat Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria