Dragnea, de ce nu le povestești românilor cum alergai după Kovesi, în halat de măcelar, cu urechea porcului? Și se jena lumea de tine, penibilule? Ghiță, dă, mă, filmulețele și pozele, arată-i adevărata față!

Dragnea, de ce nu le povestești românilor cum alergai după Kovesi, în halat de măcelar, cu urechea porcului? Și se jena lumea de tine, penibilule? Ghiță, dă, mă, filmulețele și pozele, arată-i adevărata față! Da, oameni buni, filmulețele și pozele din ziua de 20 decembrie 2013 sunt la Sebastian Ghiță. Că el le-a făcut în acea zi, la T14. Și i le trimitea lui Ponta, care încă nu ajunsese la eveniment. Cică Dragnea o îmbia pe șefa DNA, spre jena femeii dar și a celor prezenți, cu o ureche de porc bine pârlită, făcută ca la Teleorman. Mai mult, o sfătuia pe Kovesi să mănânce urechea după ce o sărează cu sare grunjoasă, că aia îi dă tot farmecul. 

Ce nu se știe este că Dragnea a ajuns la T14 înaintea tuturor, cu porcul în mașină. Ca să vedeți paradox, a adus porcul ca pe regină la bal, într-o mașină albă. Ghiță, pe sub pielea căruia nu mai știa cum să intre, a venit la puțin timp pentru a-i ține de urât. Și plictisindu-se, a început să-i facă poze și filmulețe și să i le trimită lui Ponta, care era la Guvern. Ponta nu mai are pozele și filmulețele, telefonul respectiv fiind acum la o altă persoană. 

Însă Ponta a declarat marți seară că Ghiță are și pozele și filmulețele.

Trebuie spus că, așa cum am dezvăluit noi încă de anul trecut, în premieră, Dragnea a ținut să facă întreaga operațiune de tăiere a porcului. De la pârlire până la tranșare...

Ce a declarat Ponta marți seară la B1TV:

„Mie nu îmi place să spăl rufele în public, dar nu mă abțin să spun adevărul despre Dragnea. Dacă dă Ghiță fotografiile, treaba lui, eu nu mă ocup cu așa ceva. Domnul Dragnea fugea cu șoriciul la Kovesi, ea era jenată, fugea ca un chelner. Toată lumea era jenată.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri