Dragnea, de ce nu le povestești românilor cum alergai după Kovesi, în halat de măcelar, cu urechea porcului? Și se jena lumea de tine, penibilule? Ghiță, dă, mă, filmulețele și pozele, arată-i adevărata față!

Dragnea, de ce nu le povestești românilor cum alergai după Kovesi, în halat de măcelar, cu urechea porcului? Și se jena lumea de tine, penibilule? Ghiță, dă, mă, filmulețele și pozele, arată-i adevărata față! Da, oameni buni, filmulețele și pozele din ziua de 20 decembrie 2013 sunt la Sebastian Ghiță. Că el le-a făcut în acea zi, la T14. Și i le trimitea lui Ponta, care încă nu ajunsese la eveniment. Cică Dragnea o îmbia pe șefa DNA, spre jena femeii dar și a celor prezenți, cu o ureche de porc bine pârlită, făcută ca la Teleorman. Mai mult, o sfătuia pe Kovesi să mănânce urechea după ce o sărează cu sare grunjoasă, că aia îi dă tot farmecul. 

Ce nu se știe este că Dragnea a ajuns la T14 înaintea tuturor, cu porcul în mașină. Ca să vedeți paradox, a adus porcul ca pe regină la bal, într-o mașină albă. Ghiță, pe sub pielea căruia nu mai știa cum să intre, a venit la puțin timp pentru a-i ține de urât. Și plictisindu-se, a început să-i facă poze și filmulețe și să i le trimită lui Ponta, care era la Guvern. Ponta nu mai are pozele și filmulețele, telefonul respectiv fiind acum la o altă persoană. 

Însă Ponta a declarat marți seară că Ghiță are și pozele și filmulețele.

Trebuie spus că, așa cum am dezvăluit noi încă de anul trecut, în premieră, Dragnea a ținut să facă întreaga operațiune de tăiere a porcului. De la pârlire până la tranșare...

Ce a declarat Ponta marți seară la B1TV:

„Mie nu îmi place să spăl rufele în public, dar nu mă abțin să spun adevărul despre Dragnea. Dacă dă Ghiță fotografiile, treaba lui, eu nu mă ocup cu așa ceva. Domnul Dragnea fugea cu șoriciul la Kovesi, ea era jenată, fugea ca un chelner. Toată lumea era jenată.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

5 Un român din Austria şi-a măcelărit soţia din gelozie

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion