Dragnea, declarație de o NEMERNICIE fără precedent despre PROPRIUL Guvern! Infractorii fac legea în România!

Dragnea, declarație de o NEMERNICIE fără precedent despre PROPRIUL Guvern! Infractorii fac legea în România!

”Am văzut că am fost certat și de premier, și de ministrul Justiției. Dacă întârzie foarte mult, asemenea inițiative legislative pot să apară și în Parlament, chiar și în acest an. Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot să spun că sunt foarte fericit.” a declarat Dragnea la Antena 3. Este o declarație de o perversitate și de o nemernicie fără precedent! Da, este vorba despre modificările impuse de CCR la Codurile Penale. Pe care ministerul Justiției, ce să vezi, le-a pus în dezbatere publică. Și da, este vorba despre supărarea că ministrul Justiției refuză să pună un prag la abuzul în serviciu, cel doare pe infractorul Dragnea cel mai rău.

Infractorii fac legea în România, oameni buni!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 că este nemulţumit de cum a gestionat Tudorel Toader problema legii privind modificarea Codurilor penale, şi nu poate spune că este "foarte mulţumit" că l-a susţinut ca ministru, adăugând că sunt şi alţi membri ai Cabinetului faţă de care are rezerve.

Dragnea l-a criticat din nou pe ministrul Justiţiei că a întârziat proiectul privind modificarea Codurilor penale, puse în dezbatere publică abia săptămâna trecută.

"Eu sunt nemulţumit pentru că faptul că a spus că a doua zi îl pune pe site-ul ministerului şi au trecut 3 săptătămâni şi nu l-a pus. S-au pierdut trei săptămâni de zile. Colegii din Parlament normal că au şi ei supărăriile lor pe asta", a spus şeful PSD.

El a avertizat că, dacă ministerul întârzie, ar putea apărea iniţiative parlamentare.

"Dacă se întârzie foarte mult, iniţiative legislative pot apare şi în Parlament. Parlamentul, în acest an, încă mai are dreptul să legifereze. (...) Unii funcţionari din statul român (...) critică Parlamentul atunci când Parlamentul vrea să legifereze", a spus Dragnea.

Întrebat dacă regretă faptul că l-a susţinut pe Tudorel Toader pentru a fi ministru, Dragnea a răspuns:"Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot să spun că sunt foarte fericit".

Liderul PSD a afirmat că are nemulţumiri şi faţă de alţi miniştri. Întrebat dacă este vorba despre mai mult de doi, cu referire la Tudore Toader şi Viorel, Ştefan, pe care Dragnea l-a criticat recent, social-democratul a confirmat.

"Din păcate, mai mulţi de doi. Nu sunt miniştri răi, dar eu am spus înainte de alegeri (...) că acest program de guvernare este foarte riguros şi cu care nu poţi să te joci", a spus el.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

5 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…