Dragnea despre avizul negativ al CSM în cazul Kovesi: Cred că nu e nicio surpriză

Dragnea despre avizul negativ al CSM în cazul Kovesi: Cred că nu e nicio surpriză

Avizul negativ dat de Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii propunerii ministrului Justiţiei de revocare din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu este nicio surpriză pentru nimeni, a afirmat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"Cred că nu e nicio surpriză. Nu ştiu dacă era cineva în ţara asta care s-ar fi aşteptat să fie altfel", a declarat Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă se mai aşteaptă la vreo surpriză pe marginea acestui subiect de la Palatul Cotroceni, Dragnea a arătat că este vorba de o procedură. "Aici nu vorbim de surprize sau nesurprize, este o procedură, nu văd, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură, este un raport care a fost făcut destul de temeinic de către ministrul Justiţiei, care a intrat pe lanţul instituţional, la capătul lanţului instituţional se află preşedintele României, o să vedem ce face", a arătat Dragnea.

Întrebat dacă va contesta la CCR în varianta în care preşedintele Iohannis respinge propunerea de revocare a şefei DNA, Dragnea a spus: "Să ajungem în acea realitate, care deocamdată este virtuală, şi atunci mai vorbim". AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...