Dragnea despre cererea DNA în cazul Bejinariu: Când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi

Dragnea despre cererea DNA în cazul Bejinariu: Când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat joi că solicitarea DNA privind efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu va intra pe ordinea de zi a plenului în februarie, când începe sesiunea.

Întrebat dacă este nevoie de o nouă solicitare a Parchetului în privința deputatului PSD Eugen Bejinariu, Dragnea a precizat: "Nu, din câte știu eu, nefiind cvorum (în 5 decembrie — n.r.), când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi".

Dragnea a adăugat că deputații PSD vor vota conform conștiinței, arătând că nu crede că se pune problema respingerii solicitării Parchetului.

"Să ajungem acolo. Votăm pentru... cum dictează conștiința. Nu cred că se va pune problema să se respingă solicitarea de la Parchet, dar discutăm atunci", a afirmat Dragnea.

În 5 decembrie, ședința de plen a Camerei Deputaților în care urma să se dezbată și să se voteze cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu nu a putut avea loc din cauza lipsei de cvorum.

DNA a cerut încuviințarea efectuării urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul "Microsoft 2".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Așa o fi?