Dragnea despre doctoratul lui Tudose: Și Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier foarte bun

Dragnea despre doctoratul lui Tudose: Și Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier foarte bun

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, în legătură cu suspiciunile de plagiat de care este acuzat Mihai Tudose, propus pentru funcția de premier de conducerea partidului, că și Victor Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier "foarte bun".

"Nu sunt specialist în doctorate, dar îmi aduc aminte că și Victor Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier foarte bun", a precizat Dragnea, întrebat dacă plagiatul este o problemă de moralitate sau una de integritate, așa cum a enunțat președintele Klaus Iohannis.

Întrebat dacă Mihai Tudose îndeplinește criteriile impuse de președintele Klaus Iohannis, în condițiile în care planează asupra lui o suspiciune de plagiat în lucrarea de doctorat, Liviu Dragnea a răspuns că da.

"Mihai Tudose a ales să nu meargă cu procedura până la capăt, să ajungă în instanță. Mihai Tudose nu și-a luat acel doctorat pentru a-i folosi pentru un salariu sau niște venituri mai mari. În condițiile în care a apărut acea discuție, a decis să facă cerere conform legii, să își retragă doctoratul și cu asta, basta", a afirmat Dragnea.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD, a anunțat, luni, vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...