Dragnea despre Ponta: Dacă cineva, inclusiv dumnealui, are alte informații, să le transmită instituțiilor abilitate

Dragnea despre Ponta: Dacă cineva, inclusiv dumnealui, are alte informații, să le transmită instituțiilor abilitate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat miercuri că nu a fost implicat în ceea ce privește OUG 13 și a arătat că dacă Victor Ponta sau altcineva are alte informații, să le transmită instituțiilor abilitate.

"Mie mi-a plăcut expresia cu avioanele (a lui Victor Ponta — n.r.), nu prea am ce să comentez aici. Poate dacă ar fi și un copilot, poate ar fi mai puțină supărare. Dar, vorbind serios, nu se întâmplă așa. Pe de altă parte, Victor Ponta a spus mereu un lucru cu care nu pot să nu fiu de acord în ceea ce-l privește — el tot timpul a considerat că președintele partidului să fie și prim-ministru. Nu este foarte simplu, este pentru prima dată la noi în partid când cel care este președintele partidului nu este și prim-ministru. Dar asta nu înseamnă că de la instalarea Guvernului și până acum, și o să și continuăm, o să construim un sistem de colaborare între partid, pe de o parte, și Guvern, pe de altă parte, în care eu am foarte mare încredere. În ceea ce privește ordonanța, eu am spus mereu că nu am fost implicat. Dar, dacă cineva, inclusiv dumnealui, are alte informații, să le transmită la instituțiile abilitate", a declarat Dragnea la finalul reuniunii CExN al PSD.

Fostul premier Victor Ponta a declarat că Executivul Grindeanu are "4 piloți", unul dintre aceștia fiind președintele PSD, Liviu Dragnea.

"Acum văd Guvernul Grindeanu (pe care l-am votat și al cărui succes m-ar face foarte fericit și liniștit) cum are deja 4 piloți! Lângă premier trage de manșă cu toată puterea și președintele Iohannis (instalarea cu forța în capul mesei de la Palatul Victoria sau somațiile legate de buget sunt elemente evidente)/ trage vizibil și președintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunțat la început membrii Cabinetului, dar îi și coordonează direct și prezintă public toate lucrurile pozitive — cele negative le lasă pentru bieții miniștri)/ există din ce în ce mai vizibil și public și a patra "mână" pe manșă — cea a Sistemului care transmite prin vocea procurorului general sau a procurorului șef DNA ce ordonanțe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie ministru sau secretar de stat — ba chiar și câte salarii se pot mări din ipoteticele și fantezistele "prejudicii" (nu are rost să vă spun că în 2016 cu Guvernul tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!", a scris Ponta pe Facebook.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...