Dragnea despre Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situația în care a ajuns

Dragnea despre Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situația în care a ajuns

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat luni că nu dorește să comenteze pe marginea prezenței fostului premier Victor Ponta la DNA, afirmând doar că este "foarte trist' pentru situația în care acesta a ajuns.

"Am spus că nu comentez. Doar sunt trist. Sunt foarte trist de situația în care a ajuns. Dar nu mă deranjează, nici nu mă influențează prezența unuia sau altuia la DNA. În legătură cu mine — nu poate să mă deranjeze pentru că am spus-o mereu — și mai spun — nu am niciun fel de legătură cu acuzațiile care au ieșit în presă", a declarat Dragnea, la Parlament.

El a negat că ar fi primit vreo citație de la DNA.

Victor Ponta a fost audiat, luni, timp de aproape patru ore la DNA , în calitate de martor, într-un dosar de corupție. El a declarat, după ce a fost audiat la DNA, că nu duce bătălia politică cu arme judiciare și nu se ocupă cu "denunțuri" și "delațiuni". ''Eu nu duc bătălia politică cu arme judiciare, că s-a dus împotriva mea bătălia politică cu arme judiciare. Și nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac", a spus Ponta, fiind întrebat despre recentele sale declarații cu privire la compania Tel Drum.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...