Dragnea despre propunerea ca Cioloș să intre în PNL: Cred că e jignitoare pentru Dacian Cioloș

Dragnea despre propunerea ca Cioloș să intre în PNL: Cred că e jignitoare pentru Dacian Cioloș

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că propunerea ca Dacian Cioloș să intre în PNL este jignitoare pentru premier.

"Cred că e jignitoare pentru Dacian Cioloș, cel puțin așa mi se pare mie, dar am înțeles că a respins-o. Nu știu, sincer nu mă interesează foarte mult ce fac cei de la PNL, văd și eu cum vedeți și dumneavoastră că încearcă să-și găsească busola, să-și găsească calea. Nu prea reușesc", a spus Dragnea, miercuri, la Parlament.

El a adăugat că se abține să dea sfaturi despre problemele unui partid.

"Am înțeles că au făcut invitație și unui domn avocat respectabil și respectat să preia organizația București. Domnul Cioloș, este problema dumnealui până la urmă, cred că trebuie să și-o gestioneze. (...) Eu o să mă abțin să dau sfaturi sau să fac analize despre viața internă a unui partid. Cred că este problema lor. Eu, neavând o funcție în stat, nu pot să-mi permit să spun unuia sau altuia să plece de la șefia partidului", a adăugat Dragnea.

Marți, copreședintele PNL Vasile Blaga a precizat că propunerea adresată lui Dacian Cioloș de a se înscrie în partid a venit din partea unui singur liberal, Marcel Vela, dar premierul a declinat-o motivând că nu dorește să intre în PNL în campania pentru parlamentare ca să nu aibă probleme de conștiință, iar liberalii vor respecta această decizie.

AGERPRES/(A — autor: Alina Novăceanu, editor: Florin Marin)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro