Dragnea, despre relația sa cu Ponta: E foarte bună, sincer vorbind

Dragnea, despre relația sa cu Ponta: E foarte bună, sincer vorbind

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă seara, că are o relație foarte bună cu Victor Ponta și că aceasta nu este afectată de imaginile pe care le postează unii sau alții.

 

''E foarte bună, sincer vorbind'', a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, întrebat fiind care este relația sa cu Victor Ponta.

Președintele PSD a susținut că pe el nu îl deranjează faptul că Partidul România Unită (PRU) se folosește de imaginea lui Victor Ponta, dar că i se pare incorect acest lucru.

''Pe mine nu mă deranjează, pe mine personal. Eu ceea ce i-am spus lui Victor, și i-am spus sincer și a și înțeles asta, nu pe mine personal mă deranjează. Nu e în regulă, mi se pare incorect să-i fie folosită imaginea de către alt partid'', a spus Dragnea. Liderul social-democrat a adăugat că este ''deranjant'' acest lucru pentru unii membri de partid.

Liviu Dragnea a menționat că nu agreează o variantă de alianță cu PRU.

''Eu nu agreez varianta asta, pentru că atâta timp cât procedează în felul ăsta nu mi se pare corect și atunci sigur că îți pui mari semne de întrebare pentru validitatea și durata și substanța unei colaborări cu oameni care procedează în felul ăsta. De aici pleacă rezervele. Dar, repet, să ajungem la alegeri. Relația mea cu Victor nu este afectată de pozele pe care le pun unii sau alții pe ... Pentru că oricum nu conving pe nimeni acele poze'', a afirmat Liviu Dragnea.

AGERPRES/(A — autor: Marinela Brumar, editor: Nona Jalbă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut