Dragnea, despre relația sa cu Ponta: E foarte bună, sincer vorbind

Dragnea, despre relația sa cu Ponta: E foarte bună, sincer vorbind

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă seara, că are o relație foarte bună cu Victor Ponta și că aceasta nu este afectată de imaginile pe care le postează unii sau alții.

 

''E foarte bună, sincer vorbind'', a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, întrebat fiind care este relația sa cu Victor Ponta.

Președintele PSD a susținut că pe el nu îl deranjează faptul că Partidul România Unită (PRU) se folosește de imaginea lui Victor Ponta, dar că i se pare incorect acest lucru.

''Pe mine nu mă deranjează, pe mine personal. Eu ceea ce i-am spus lui Victor, și i-am spus sincer și a și înțeles asta, nu pe mine personal mă deranjează. Nu e în regulă, mi se pare incorect să-i fie folosită imaginea de către alt partid'', a spus Dragnea. Liderul social-democrat a adăugat că este ''deranjant'' acest lucru pentru unii membri de partid.

Liviu Dragnea a menționat că nu agreează o variantă de alianță cu PRU.

''Eu nu agreez varianta asta, pentru că atâta timp cât procedează în felul ăsta nu mi se pare corect și atunci sigur că îți pui mari semne de întrebare pentru validitatea și durata și substanța unei colaborări cu oameni care procedează în felul ăsta. De aici pleacă rezervele. Dar, repet, să ajungem la alegeri. Relația mea cu Victor nu este afectată de pozele pe care le pun unii sau alții pe ... Pentru că oricum nu conving pe nimeni acele poze'', a afirmat Liviu Dragnea.

AGERPRES/(A — autor: Marinela Brumar, editor: Nona Jalbă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”