Dragnea despre reuniunea colegilor din PSD: N-a fost dată în cinstea zilei mele de naștere

Dragnea despre reuniunea colegilor din PSD: N-a fost dată în cinstea zilei mele de naștere

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că reuniunea de luni a colegilor săi deputați social-democrați la un club din București nu a fost prilejuită de celebrarea zilei sale de naștere, adăugând că parlamentarii din partidul pe care-l conduce se întâlnesc periodic pentru socializare.

"N-a fost dată în cinstea zilei mele de naștere, ziua mea a fost sâmbătă și asta e, m-am născut și eu odată pe 28 octombrie. În fiecare luni, cam în fiecare luni, colegii deputați sau colegii senatori se întâlnesc, de obicei la Floreasca, pentru socializare. S-au întâlnit și astăzi. Am înțeles că este și ziua lui Gabi Petrea. Mai mult decât să spun că am fost aici, sincer, nu am ce să spun", a declarat Dragnea la finalul discuțiilor purtate luni seară între liderii coaliției de guvernare la Vila Lac 1.

El a răspuns astfel, fiind întrebat de ce nu a mers la reuniunea deputaților PSD care ar fi fost prilejuită de ziua sa de naștere, desfășurată în paralel cu discuțiile din coaliție.

Președintele PSD a fost întrebat și dacă știe dacă restaurantul la care s-au întâlnit colegii săi are autorizație ISU.

"Nu, nu știu. Nu lucrez la ISU", a răspuns Dragnea.

Președintele PSD nu a vrut să comenteze, fiind întrebat dacă i se pare o zi potrivită în care deputații PSD s-au întâlnit la o masă în momentul în care se împlinesc doi ani de la tragedia din clubul Colectiv.

"Nu vreau să comentez asta. Îmi dați voie să merg acasă? Dacă am dreptul ăsta... certați-mă și pentru asta!", a spus Dragnea.

"Suntem cu toții membrii grupului invitați alături de domnul președinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posibilitatea să-i spunem direct 'La mulți ani!', dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare", a declarat luni la Parlament președintele Comisiei de muncă din Camera Deputaților, Adrian Solomon.

Întrebat dacă este de părere că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: "Nu vom merge acolo să dănțuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim și cu sobrietatea necesară momentului respectiv".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 VIDEO Cum se fracturează coloana unui mire