Dragnea, dictator dement, Ziua Victoriei se sărbătorește pe 9 mai doar în Rusia lui Putin! În Europa din care vrei să ne scoți tu se celebrează pe 8 mai!

Dragnea, dictator dement, Ziua Victoriei se sărbătorește pe 9 mai doar în Rusia lui Putin! În Europa din care vrei să ne scoți tu se celebrează pe 8 mai!

Dragnea, dictator dement, Ziua Victoriei se sărbătorește pe 9 mai doar în Rusia lui Putin! În Europa din care vrei să ne scoți tu se celebrează pe 8 mai! Liviu Dragnea: Sărbătorim azi Ziua Victoriei.

9 mai este sărbătorită ca Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste în Rusia, occidentalii celebrează data de 8 mai.

Liviu Dragnea a declarat joi, la Iași, că în 9 mai „sărbătorim Ziua Victoriei”, când „a fost pus capăt celui de-al Doilea Război Mondial”. Statele Unite și țările occidentale celebrează Ziua Victoriei în 8 mai, în timp ce data de 9 mai este sărbătorită de Rusia și de țări din fosta sferă de influență a URSS.

De altfel, Vladimir Putin a organizat joi tradiționala paradă de 9 mai.

„Tot astăzi, oameni buni, sărbătorim Ziua Victoriei, marea coaliție a națiunilor a pus capăt celui de-al Doilea Război Mondial pornit de Germania nazistă împotriva popoarelor Europei. Azi e ziua păcii, acea pace după care tânjesc mereu popoarele, pentru care au murit milioane de oameni pe front”, a spus Dragnea, la mitingul de la Iași.

Potrivit wikipedia, ceremonia de predare a Germaniei naziste a fost organizată la Berlin în data de 8 mai, seara târziu, când la Moscova era deja 9 mai, din cauza diferenței de fus orar.

În perioada URSS, 9 mai era celebrată în întreaga Uniune Sovietică și în țările din blocul comunist.

De remarcat că, în dorința lui de a tușa în mod pervers ideea cu Germania nazistă, o nouă aluzie de jigodie la Iohannis, Dragnea a făcut aceeași omisiune și în mesajul său din cursul dimineții, de pe Facebook!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro