Dragnea, dictator sinistru, ăsta e mai simpatic ca tine: La usereu am găsit droguri, petarde, bâte, mașină de scris și valută falsă!

Dragnea, dictator sinistru, ăsta e mai simpatic ca tine: La usereu am găsit droguri, petarde, bâte, mașină de scris și valută falsă!

Ieșit din hruba în care stătea pitit de frica străzii, președintele infractor al PSD începe să dea ordine de dictator sinistru, în delir.

În delir dictatorial, Liviu Dragnea face liste cu jurnaliști „agitatori” și o dă cu „droguri, petarde, bâte, valută falsă și mașină de scris la usereu”.

La usereu eu am găsit droguri, petarde, bâte, mașină de scris și valută falsă:

Apoi au urmat, am spicuit câteva:

Dragnea: Orice încercare de subminare a activităţii Guvernului este o tentativă de subminare a ordinii de drept: Încercările de subminare a activităţii guvernamentale reprezintă o tentativă de subminare a ordinii de drept din România ”prin mijloace mai mult sau mai puţin legale”.

Dragnea: Nu ştiu în mintea bolnavă a cui s-a născut planul violenţelor de la proteste; Iohannis este autorul moral. Comisia SRI trebuie să facă verificări.

Dragnea: Aceasta masinarie de manipulare si dezinformare care nici macar nu stiu daca isi are toate originile la noi in tara.

Dragnea: De doua saptamani am finalizat cu avocatii si azi am inceput o actiune de redeschidere a procesului referendumului, deocamdata cu doua actiuni

V-am spus ca o sa incepem sa vorbim de adevaratii penali din Romania

Dragnea despre conflictul cu protestatarii USR din Parlament: Am intrebat dar nu cred ca e o jignire daca au la ei bate si petarde.

Asta am intrebat, recunosc, poate le-au ramas de aseara.

Mai spun inca o data, noi asistam la niste manifestari ale unui partid impotriva caruia s-a facut plangere penala de autoritatea electorala permanenta pentru finantarea ilegala a partidului.

Si ei vorbesc de respectarea legii si a statului de drept.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …