Dragnea: Eu nu merg la consultările de la Cotroceni; va fi o delegaţie de la partid

Dragnea: Eu nu merg la consultările de la Cotroceni; va fi o delegaţie de la partid

Bucureşti, 5 apr /Agerpres/ - Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu va merge la consultările de la Cotroceni de săptămâna viitoare cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema situaţiei din Justiţie, dar a precizat că de la PSD va merge o delegaţie.

El a adăugat că va discuta cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dacă va merge la Cotroceni o delegaţie comună PSD-ALDE.

"Eu sigur nu merg. Dar de la partid de la noi o să trimitem nişte oameni", a precizat Dragnea, aflat într-o vizită în Călăraşi.

Dragnea a reafirmat că PSD susţine temele propuse de şeful statului pentru referendumul din 26 mai.

"Temele le susţin în totalitate fără niciun fel de probleme. (...) Mi se par chiar teme foarte bune. Eu nu-mi permit să recomand nimănui nimic. Le transmit susţinătorilor noştri următoarele lucruri: că noi nu suntem de acord să se taie salariul minim, să se îngheţe pensiile şi salariile, aşa cum au în intenţie cei de la PNL şi USR, să se îngheţe Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi vom susţine în continuare programele noastre din programul de guvernare pentru ca românii să o ducă mai bine. Asta o să recomand eu. (..) De asemenea, are legătură cu faptul că noi vrem să fim patrioţi în Europa", a mai declarat liderul PSD.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări joia şi vinerea viitoare, la Palatul Cotroceni, pe tema situaţiei din Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 1.000.000 lei într-un singur an

4 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!