Dragnea îi ducea vin de la familia Rothschild lui Coldea la chermezele SRI! La televizor, jigodia se luptă cu...Soroș!

Dragnea îi ducea vin de la familia Rothschild lui Coldea la chermezele SRI! La televizor, jigodia se luptă cu...Soroș!

Țărănoiul îi ducea vin de la familia Rothschild lui Florian Coldea la chermezele SRI! La televizor, jigodia se luptă cu...Soroș!

„Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin „Opus One” pe care le ducea „prietenul” Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a comentat duminică seară pe facebook Victor Ponta declarațiile făcute de Liviu Dragnea la România Tv.

„Există, se pare, o dorinţă din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat. E o abordare securistă la unele anchete jurnalistice, care nu spun nimic, croşetează cu neadevăruri. Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI, alţii că ar fi de la Soros, pe care l-am atacat şi o să-l atac până când ţara asta va scăpa de influenţa acestui om nefast”, a declarat Liviu Dragnea într-o emisiune la România TV

Ponta se referă la sticlele de vin duse cadou de Liviu Dragnea fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea.

Opus One este o joint venture inființată de  familia Rothschild.

O sticlă de vin pleacă de la 100 și ceva de euro ajungând la câteva mii.

„Sa comentez minciunile si prostiile „Carmaciului” din Teleorman?? Mai bine nu …. sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop. Update – vad ca inca sunt oameni suficient de orbi sau mintiti care spun sa nu il mai atac pe Dragnea – dragii mei, va rog cititi ca eu doar AM RASPUNS la niste murdarii si aberatii!Ma duc sa imi primesc „plata” de la Basescu, Soros si SRI”, a mai scris Ponta.

Familia Rothschild sau Casa de Rothschild este o dinastie europeană de origine iudaico–germană, care a întemeiat case bancare și financiare europene începând cu sfârșitul secolului al XVIII-lea.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Uragan DNA la 22 de instituții publice și 12 firme apropiate de Darius Vâlcov privind contractele d…

2 Căcații care umilesc România / Generalul Irina Alexe, de la USRPLUS, avansată în grad ilegal de miniștrii Săniuț…

3 Cine minte? / Blandiana, acuzaţii grave la adresa lui Dinescu. Ce ar fi spus acesta despre tinerii morţi la Revo…

4 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

5 Așa o fi?