Dragnea: În CExN s-a discutat şi subiectul demisiei lui Carmen Dan de la MAI - colegii au spus nu

Dragnea: În CExN s-a discutat şi subiectul demisiei lui Carmen Dan de la MAI - colegii au spus nu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în cadrul CExN s-a discutat şi despre tema demisiei lui Carmen Dan de la şefia MAI, subliniind că în cadrul reuniunii colegii din conducerea social-democrată au spus "nu" variantei ca actualul ministru de Interne să facă un pas în spate.

"S-a discutat şi acest subiect. A vorbit şi Mihai Tudose, a vorbit şi Carmen Dan în faţa colegilor", a declarat Liviu Dragnea, luni seară, într-o conferinţă de presă.

Fiind întrebat dacă s-a cerut ca ministrul de Interne să facă un pas în spate, preşedintele PSD a precizat: "Colegii au spus că nu".

Dragnea a respins categoric varianta ca în cadrul reuniunii PSD să se fi discutat şi despre demiterile din Poliţie, avute în vedere de Carmen Dan ca urmare a cazului poliţistului acuzat de pedofilie.

"Nu, nu s-a discutat asta pentru că nu eram eu de acord să discutăm în Comitetul Executiv Naţional dacă un şef de poliţie se schimbă sau nu. Categoric, nu, nu e o chestiune politică. Chestiunea politică... S-a discutat, politic vorbind, despre modul cum a fost gestionat public acest subiect. S-a discutat, nu foarte mult, dar s-a discutat în CExN şi nu numai azi, s-a discutat şi în ţară, a declarat preşedintele PSD.

Despre varianta ca portofoliul de la MAI să fie deţinut de Carmen Dan şi în viitorul Guvern, Dragnea a spus: "Comitetul Executiv va decide".

Preşedintele PSD a mai spus că, în opinia sa, structura actualului Guvern ar trebui păstrată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria