Dragnea, în DEGRINGOLADĂ! Șeful PSD Buzău, președintele CJ, mesaj de SUSȚINERE TOTALĂ pentru Tudose!

Dragnea, în DEGRINGOLADĂ! Șeful PSD Buzău, președintele CJ, mesaj de SUSȚINERE TOTALĂ pentru Tudose!

Lovitură după lovitură pentru Dragnea! Președintele PSD Buzău și al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, își declară susținerea totală pentru Tudose. Reamintim că doi miniștri ai cabinetului și-au anunțat deja susținerea pentru Tudose. Unul conduce organizația PSD Constanța.  PSD Buzau e controlat de vicepremierul Ciolacu.

Mesajul șefului PSD Buzău:

”Avem o Guvernare buna si un premier capabil sa implementeze programul de guvernare votat de romani! Guvernul Tudose are toata sustinerea mea! A demonstrat ca poate asigura o guvernare eficienta, ca echipa de guvernare are foarte multe realizari, bazate si pe o stransa colaborare cu administratia publica locala.

Romania are nevoie de o guvernare stabila! Un guvern nu poate asigura cresterea economica si dezvoltarea tarii daca nu are continuitate in activitate!
Sa nu uitam ca ne aflam in Anul Centenarului si este foarte important sa demonstram ca suntem uniti si vom duce la indeplinire toate promisiunile facute romanilor!”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro