Dragnea, indignat de moartea unui pușcăriaș miliardar: Cred că Ministerul Justiției trebuie să prezinte câți oameni au murit în închisorile din România, zeci, sute, mii?

Dragnea, indignat de moartea unui pușcăriaș miliardar: Cred că Ministerul Justiției trebuie să prezinte câți oameni au murit în închisorile din România, zeci, sute, mii?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca Ministerul Justitiei ar trebui sa prezinte o situatie cu numarul persoanelor care au murit in inchisorile din Romania, mentionand ca "totusi azi-noapte a murit un om in penitenciar", facand referire la omul de afaceri Dan Adamescu.

"Din pacate Romania, de ani de zile, a primit foarte multe amenzi si foarte multe condamnari pe conditiile din penitenciare. Sunt enorm de multe documente oficiale, care din pacate nu au fost facute publice pana acum sau nu au fost foarte mediatizate, care arata ca Romania este privita foarte rau din acest punct de vedere, respectiv conditiile inumane din penitenciare. Nu vreau sa exploatez un caz grav, dar totusi azi-noapte a murit un om in penitenciar. Din cate imi aduc aminte, acel om nu fusese condamnat la moarte", spus Dragnea.

"Eu cred ca Ministerul Justitiei in foarte scurt timp trebuie sa arate, sa prezinte cati au murit in inchisorile din Romania. Trebuie sa stim, au murit zeci, au murit sute, au murit mii? Poate au fost oameni condamnati la diverse pedepse, dar n-au fost condamnati la moarte, nu mi se pare corect sa moara in inchisoare", a mai spus liderul PSD, marti seara, la finalul discutiilor avute cu premierul Sorin Grindeanu si mai multi ministri pe tema proiectului de buget pe anul 2017, la sediul PSD din Baneasa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…