Dragnea, întrebat dacă 2018 va aduce o nuntă pentru el: E posibil

Dragnea, întrebat dacă 2018 va aduce o nuntă pentru el: E posibil

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, întrebat dacă anul 2018 va aduce o nuntă pentru el, că acest lucru este posibil.

Întrebat într-un interviu difuzat miercuri la Antena 3 dacă pentru Liviu Dragnea anul 2018 ar putea aduce o nuntă, liderul PSD a răspuns: "E posibil".

Preşedintele PSD nu a dat alte detalii.

Liderul PSD a mai fost întrebat care este cea mai mare îngrijorare în ceea ce priveşte anul 2018 legat de situaţia sa personală.

"Nu vreau să intru în 2018 cu îngrijorări. Eu, în general, sunt un om pozitiv, chiar şi în momentele foarte foarte grele. Aş fi îngrijorat, mi-ar pare foarte rău dacă aş avea semne că anul viitor nu putem să punem în practică programul de guvernare. Este un proiect la care ţin foarte mult, m-am ataşat sufleteşte de acest program care cred că schimbă România şi nu numai programul de guvernare economic şi social, ci şi ceea ce vrem să facem în Parlament. Dacă şi ceea ce ne-am propus anul viitor vom duce la îndeplinire va fi pentru mine o mare satisfacţie că nu am trecut degeaba prin aceşti ani după ce am câştigat alegerile. În plan personal, de unde să ştiu eu (...) ce mai au de gând ăştia? Mai inventează un dosar, două, trei, zece...", a spus Liviu Dragnea.

El a mai spus că nu există probleme majore în funcţionarea PSD, care este un partid stabil.

"Momente importante în Parlament au arătat că nu există chestiuni majore în funcţionarea grupurilor parlamentare. În partid infiltrările există, încercările de manipulare au existat şi vor exista în continuare, dar partidul în continuare este stabil", a adăugat Dragnea.

În opinia lui Dragnea, anul 2018 va fi "anul adevărului economic şi social", menţionând că încet, încet cetăţenii şi firmele vor începe să simtă în mod efectiv efectele.

"Şi acum le simt, a fost un an bun din punct de vedere economic şi social, dar cu foarte mult zgomot şi foarte zbuciumat. Vom vedea dacă va fi mai liniştit (anul 2018, n.r.). Eu nu cred. Eu cred că vor continua toate aceste atacuri, dar programul va continua şi măsurile vor fi implementate şi se vor simţi. Românii au început să aibă mai mulţi bani în buzunare, puterea de cumpărare a crescut şi la pensionari şi la cei care muncesc şi va creşte în continuare în 2018. Firmele vor avea un mediu economic şi fiscal şi mai bun, investiţiile vor creşte", a susţinut Dragnea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

4 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?

5 Așa o fi?