Dragnea, MESAJ PERVERS pentru protestatari. Spune că există „o mulțime uriașă tăcută” care așteaptă modificările propuse de Toader/PSD!

Dragnea, MESAJ PERVERS pentru protestatari. Spune că există „o mulțime uriașă tăcută” care așteaptă modificările propuse de Toader/PSD!

Dragnea a transmis un mesaj pervers catre protestatari la Antena 3: “Sa asteptam si sa incercam, poate reusim, sa avem dezbateri asezate in Romania pe cele mai sensibile teme. Daca reusim sa rezistam la aceasta tentatie, pana si simpla propunere, trebuie să genereze critici, atacuri. E inceputul unui proces. Este o multime uriasa tacuta care asteapta aceste lucruri”. 

Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticoruptie, ce a propus mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ.

“Eu cred ca de asta s-a suparat, cred ca la asta se referea”, a spus Dragnea.

“De ce atata patima pe niste propuneri? Parlamentul decide, ca sa ne lamurim, dar pana atunci e cale lunga, cand vom vedea toate argumentele vom lua o decizie”.

“Cum sa ai astfel de reactii pe niste propuneri, pe o prevedere care nu se stie daca ramane”.

Acesta a transmis si un mesaj catre protestatari:

“Sa asteptam si sa incercam, poate reusim, sa avem dezbateri asezate in Romania pe cele mai sensibile. Daca reusim sa rezistam la aceasta tentatia, pana si simpla propunere, trebuie cgenereze critici, atacuri.

E inceputul unui proces. Este o multime uriasa tacuta care asteapta aceste lucruri”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...