Dragnea: Ministrul Justiției trebuie să aibă o poziție publică față de întâmplările din ultima perioadă

Dragnea: Ministrul Justiției trebuie să aibă o poziție publică față de întâmplările din ultima perioadă

Ministrul Justiției trebuie să prezinte un calendar de promovare a legilor justiției, dar și o poziție publică față de întâmplările din ultima perioadă, a declarat, luni, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD.

 "Ministrul Justiției trebuie să prezinte un calendar de promovare a legilor justiției și, de asemenea, este firesc să aibă o poziție publică față de nenumăratele întâmplări din ultima perioadă generate de stenograme, de înregistrări, de dezvăluiri și așa mai departe", a declarat Dragnea la finalul BPN al PSD.

El a argumentat că "începe să se vorbească în mod serios chiar de un conflict între două puteri ale statului, poate chiar trei".

"Acest război nu mai trebuie să fie. Deci, e o situație care trebuie tranșată într-un termen rezonabil, în așa fel încât să revenim la normalitate în această țară, pentru că avem provocări uriașe și mize uriașe. (...) Și nu ne învârtim toți în jurul unei bălți", a adăugat liderul PSD.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla