Dragnea: Moldova a fost minţită şi exploatată electoral până acum, nu ajutată

Dragnea: Moldova a fost minţită şi exploatată electoral până acum, nu ajutată

Moldova nu a fost, până acum, ajutată, ci doar "minţită şi exploatată electoral", a spus Liviu Dragnea la mitingul electoral de joi, din comuna suceveană Dumbrăveni.

''Ajutăm în continuare judeţele din Moldova, pentru că, prea mult timp, această zonă nu a fost ajutată. Prea mult timp această zonă a fost minţită şi exploatată electoral'', a spus liderul PSD.

Dragnea le-a spus oamenilor că partidele care au fost la putere până acum nu s-au interesat de problemele lor şi de satul românesc, dar PSD investeşte şi va investi în aceste zone, pentru a le aduce la standarde europene.

''Acum, în acest judeţ, sunt proiecte de investiţii, de dezvoltare de peste 1,4 miliarde de lei. Dacă facem comparaţie, cât de mult este nevoie să aducem satele româneşti la un nivel apropiat de cel din Europa. Gândiţi-vă cum, zeci de ani, nu s-au interesat de satul românesc'', a spus Dragnea.

Totodată, el a spus că salariile medicilor au fost mărite ''pentru că avem nevoie de ei să ne trateze pe noi, nu să trateze străinii, cele ale profesorilor ''ca să ne înveţe copiii'', a menţionat că au crescut pensiile, iar la anul, se vor dubla şi că au fost eliminate impozitele şi contribuţia la sănătate pentru pensionari.

''Puterea de cumpărare a pensionarilor a crescut cu 18%, nu e suficient, dar e un proces. A mai avut cineva curajul să-l înceapă? Nu. Ceilalţi au tăiat salariile cu 25% şi au impozitat şi pensiile'', a spus Dragnea la mitingul electoral de la Dumbrăveni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...