Dragnea, noi insinuări, mârâieli și amenințări de țărănuș flaușat. Tăticule, ai dat drumul la câini și ți-ai luat țeapă

Dragnea, noi insinuări, mârâieli și amenințări de țărănuș flaușat. Tăticule, ai dat drumul la câini și ți-ai luat țeapă

Dragnea, noi insinuări, mârâieli și amenințări de țărănuș flaușat la RTV, în emisiunea lui Ciutacu. Tăticule, ai dat drumul la câini și ți-ai luat țeapă. O să vezi. Tu vorbești, care beleai porcul, ca panarama, să distrezi generalii în mijlocul Bucureștiului? Tu-l ameninți pe Coldea cu memoria, sărăcie? 

Dragnea, intrebat cine profita de "campania" impotriva sa: "Poate folosi si unor agenti economici care sunt putin deranjati. Ca sa faci anchete jurnalistice si sa te plimbi, asta nu se face fara bani"

Dragnea a acuzat marti seara, la Romania TV, o presupusa campanie impotriva sa de care profita, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si dreapta politica, si unii agenti economici, sugerand ca acestia au finantat anchete media care il vizau pe el.

"E o lupta de eliminare politica a mea. Am fost demonizat de organele de presa ale sistemului", a sustinut acesta.

"Victoria PSD a generat toata aceasta campanie. Cui profita? Profita presedintelui Iohannis? Normal", a spus acesta.

Pe langa Iohannis, "dreapta e un beneficiar" al acestei campanii, dar si "DNA poate sa fie un beneficiar", a continuat Dragnea.

"Au inceput sa spuna tot felul de oameni, o sa inceapa sa vorbeasca tot mai mult, o sa inceapa sa iasa la iveala tot adevarul si o sa se schimbe lucrurile", a spus el.

In plus, "poate folosi si unor agenti economic care sunt putin deranjati" in conditiile in care "ca sa faci anchete si ca sa te plimbi, asta nu se face fara bani. Asta trebuie sa finanteze cineva".

Dragnea a legat acest subiect de o "suparare foarte mare ca poate introducem impozit pe cifra de afaceri la anumite companii".

Victor Ciutacu a remarcat ca s-a restrans cercul la "companiile din IT", dar Dragnea nu a comentat.

Intrebat daca are informatii despre astfel de finantari, Liviu Dragnea a raspuns: "Am informatii, dar astept sa vad daca apar in mod oficial, astept sa apara. In afara de bani care se dau cu sacosa se mai plimba si bani prin banci".

Dragnea: Orice denuntator face o mare greseala: uita ca declaratiile raman. Am inteles ce misiune a avut Ponta

"Orice denuntator face o mare greseala: uita ca declaratiile raman", a declarat Liviu Dragnea marti seara la Romania TV, in contextul unei discutii despre audierea lui Victor Ponta la DNA in dosarul transferarii lacului Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman. Lacul este in administrarea firmei Tel Drum.

"Am inteles ce misiune a avut dl Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri", a mai spus Dragnea.

"Nu am niciun fel de tresarire, nu sunt actionar al acelei societati (Tel Drum - n.red.)", a mai spus Liviu Dragnea.

"Eu nu stiu daca am dosar deschis pe numele meu. Poate se deschide in noaptea asta, dupa interviul asta. Nu stiu daca e dosar deschis cu porcii, cine stie ce-or fi spus porcii aia", a mai spus Dragnea.

"N-am spus ca Ponta a fost ticalos. Ii doresc numai sanatate. Inteleg ca maine e ziua lui, la multi ani. Ii doresc tot ce imi dorste si el mie".

"Eu am fost la pescuit peste tot, si in Giurgiu, si in Teleorman, si in Bihor. Asta inseamna ca toate baltile sunt ale mele?", a mai spus Dragnea la Romania TV.

Dragnea: Coldea ma cearta ca sufar de amnezie; incepe deja sa imi revina memoria. Un grup de oameni conduc niste institutii din sistemul public prin metode de politie politica. Exista obsesia lichidarii mele

"Un grup de oameni care conduc niste institutii din sistemul public prin metode de politie politica", a spus Liviu Dragnea marti seara la Romania TV. Dragnea l-a amenintat pe fostul sef operativ SRI, Florian Coldea, ca "Eu nu sufar de amnezie. O sa caut zilele urmatoare niste medicamente ca sa inceapa sa imi revina memoria. Incepe deja sa imi revina".

Dragnea s-a referit la interviul dat de Coldea azi in Ziare.com, spunand ca "ii apreciez inteligenta, pregatirea, foarte bun profesionist. Am inteles ca s-a referit la mine, era putin suparat sau ma certa ca sufar de amnezie".

"Se ameninta, se santajeaza. Vorbeati de obsesia lichidarii mele. Este o obsesie, nu e niciun dubiu", a mai spus Dragnea.

Intrebat de moderatorul Victor Ciutacu cine da ordinele in aceste cazuri si daca e vorba de "politia stelara", Dragnea a replicat: "Politia stelara s-ar putea sa fie implicata. Vorbim de mai multe stele", fara a preciza insa concret la ce se refera.

Dragnea a sustinut ca stie cazuri de oameni cu care nu a vorbit in viata lui si care "au fost citati ca martori sau suspecti si invariabil erau intrebati spune si despre Dragnea ceva". El a citat-o ca exemplu pe Ana Maria Patru, care a fost arestat "exact in acea perioada in urma unei verificari ANAF cand s-a descoperit o finantare ilegala la USR".

"La toti le promit invariabil un singur lucru, te duci acasa sau scapi de niste dosare. Despre ce sistem vorbim? Despre ce grupare de oameni in conducerea unei institutii care folosesc metode de politie politica?", s-a intrebat el.

Dragnea: Nu sunt comploturi în PSD; sunt oameni care au practicat manipulări și încearcă și acum, gen Hrebenciuc

Dragnea a mai afirmat marți că nu sunt comploturi în PSD, însă sunt oameni care de-a lungul anilor "au practicat tot felul de manipulări" și încearcă și în prezent, precum Viorel Hrebenciuc.

 "Nu sunt comploturi în PSD, pentru că marea masă de partid, membrii de partid au înțeles din 2016 că arma noastră principală este liantul, unitatea partidului. (...) În schimb, sunt oameni care, de-a lungul anilor, au practicat tot felul de manipulări, să spunem, și încearcă și acum să se reșapeze, gen Viorel Hrebenciuc. (...) Vorbește cu tot felul de membri. (...) Face conduceri, dă jos conduceri din PSD, spune cine trebuie să fie, cine nu trebuie să fie. Din ce în ce mai puțini se lasă păcăliți. (...) E trist că a ajuns în situația asta", a declarat Dragnea la România TV.
Întrebat dacă a vorbit cu Hrebenciuc, Dragnea a răspuns: "Nu și nici n-am de gând".


 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu