Dragnea: Nu am fost chemat la DNA; asta nu înseamnă că nu o să fiu chemat

Dragnea: Nu am fost chemat la DNA; asta nu înseamnă că nu o să fiu chemat

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a reafirmat luni că nu a fost chemat la DNA, și a arătat că, dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, nu înseamnă că nu se va întâmpla pe viitor.

"Eu nu am fost chemat până acum, asta nu înseamnă că nu o să fiu chemat", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă se așteaptă să fie chemat, el a arătat că are niște semne de întrebare. "Nu (am fost chemat — n.r.), dar după toată aceasta campanie, m-am tot gândit, nu știu dacă a mai fost o asemenea campanie în România, cu niște ciorbe reluate, reîncălzite, puse la congelator, iar încălzite. Orice e posibil. Sigur că am niște semne de întrebare pe care o să mi le exprim", a spus Dragnea.

El a precizat că intenționează să facă o plângere în cazul declarațiilor făcute public de Ana Maria Pătru, fost președinte AEP.

"Eu mă așteptam sau mă aștept în continuare să fi văzut ceva reacții de la cei care conduc Parchetele în România, după declarațiile Anei Maria Pătru, în care a vorbit foarte clar și foarte apăsat despre amenințări și șantaj la care a fost supusă ca să spună ceva despre mine. Or, mie asta mi se pare foarte grav și am vazut că a trecut, așa, foarte ușor toată lumea peste asta. Așa se fac anchetele în România? Este o practică sau este un caz izolat? Poate cineva ar fi trebuit să se autosesizeze. Dacă nu se autosesizează Inspecția Judiciară, Procurorul General, eu o să fac o plângere, doar cu speranța că poate cineva va da niște răspunsuri. Mi se pare asta foarte grav. Câți or mai fi fost șantajați sau câți sunt șantajați și amenințați acum să spună ceva nu numai despre mine, despre oricare altcineva? Dacă asta este practica în România, este foarte rău (...) O să studiez, nu sunt avocat. Dacă nu se autosezizează nimeni (...) atunci o să fac eu plângere, nu știu, împotriva procurorului respectiv. O să mă interesez, o să vorbesc cu avocații", a detaliat președintele Camerei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro