Dragnea: Nu există niciun motiv ca măsurile fiscale să nu se mai adopte; președintele a încercat să prezinte o analiză

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu există niciun motiv ca măsurile fiscale anunțate de Guvern să nu mai fie adoptate, adăugând că șeful statului, Klaus Iohannis, nu a criticat aceste măsuri, ci a încercat să prezinte o analiză.

 "Eu nu am văzut-o ca pe o critică, am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, ulterior spunând că, de fapt, nu este o analiză proprie. Nu există niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca măsurile respective, măsurile fiscale să nu se mai adopte, absolut niciunul, pentru că sunt măsuri care aduc numai bine", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat cum vede criticile aduse de președinte măsurilor fiscale pe care Guvernul urmează să le adopte.

Potrivit lui Dragnea, coaliția de guvernare a avut discuții cu reprezentanții mediului de afaceri și din companii foarte mari și din companii mici, iar acestea "nu sunt bulversate" de măsurile fiscale anunțate.

Întrebat cum comentează declarația președintelui că salariile vor crește foarte puțin, liderul PSD a răspuns: "Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Ieri, domnul președinte a spus, nu am văzut-o ca o critică, el susține măsurile noastre. Până acum ceva timp se spunea că salariații vor pierde la salarii, acum se spune că vor crește salariile. Da, va crește salariul net, este o măsură care aduce beneficii, am spus mereu că angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puțini bani, ba, dimpotrivă, va primi puțin mai mulți bani, în schimb vor fi contribuțiile sociale mai mari în contul angajatului și o simplificare serioasă la mediul de afaceri".

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!