Dragnea: Nu există niciun motiv ca măsurile fiscale să nu se mai adopte; președintele a încercat să prezinte o analiză

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu există niciun motiv ca măsurile fiscale anunțate de Guvern să nu mai fie adoptate, adăugând că șeful statului, Klaus Iohannis, nu a criticat aceste măsuri, ci a încercat să prezinte o analiză.

 "Eu nu am văzut-o ca pe o critică, am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, ulterior spunând că, de fapt, nu este o analiză proprie. Nu există niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca măsurile respective, măsurile fiscale să nu se mai adopte, absolut niciunul, pentru că sunt măsuri care aduc numai bine", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat cum vede criticile aduse de președinte măsurilor fiscale pe care Guvernul urmează să le adopte.

Potrivit lui Dragnea, coaliția de guvernare a avut discuții cu reprezentanții mediului de afaceri și din companii foarte mari și din companii mici, iar acestea "nu sunt bulversate" de măsurile fiscale anunțate.

Întrebat cum comentează declarația președintelui că salariile vor crește foarte puțin, liderul PSD a răspuns: "Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Ieri, domnul președinte a spus, nu am văzut-o ca o critică, el susține măsurile noastre. Până acum ceva timp se spunea că salariații vor pierde la salarii, acum se spune că vor crește salariile. Da, va crește salariul net, este o măsură care aduce beneficii, am spus mereu că angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puțini bani, ba, dimpotrivă, va primi puțin mai mulți bani, în schimb vor fi contribuțiile sociale mai mari în contul angajatului și o simplificare serioasă la mediul de afaceri".

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…