Dragnea: Nu există niciun motiv ca măsurile fiscale să nu se mai adopte; președintele a încercat să prezinte o analiză

Dragnea: Nu există niciun motiv ca măsurile fiscale să nu se mai adopte; președintele a încercat să prezinte o analiză

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu există niciun motiv ca măsurile fiscale anunțate de Guvern să nu mai fie adoptate, adăugând că șeful statului, Klaus Iohannis, nu a criticat aceste măsuri, ci a încercat să prezinte o analiză.

 "Eu nu am văzut-o ca pe o critică, am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, ulterior spunând că, de fapt, nu este o analiză proprie. Nu există niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca măsurile respective, măsurile fiscale să nu se mai adopte, absolut niciunul, pentru că sunt măsuri care aduc numai bine", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat cum vede criticile aduse de președinte măsurilor fiscale pe care Guvernul urmează să le adopte.

Potrivit lui Dragnea, coaliția de guvernare a avut discuții cu reprezentanții mediului de afaceri și din companii foarte mari și din companii mici, iar acestea "nu sunt bulversate" de măsurile fiscale anunțate.

Întrebat cum comentează declarația președintelui că salariile vor crește foarte puțin, liderul PSD a răspuns: "Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Ieri, domnul președinte a spus, nu am văzut-o ca o critică, el susține măsurile noastre. Până acum ceva timp se spunea că salariații vor pierde la salarii, acum se spune că vor crește salariile. Da, va crește salariul net, este o măsură care aduce beneficii, am spus mereu că angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puțini bani, ba, dimpotrivă, va primi puțin mai mulți bani, în schimb vor fi contribuțiile sociale mai mari în contul angajatului și o simplificare serioasă la mediul de afaceri".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?