Dragnea: Nu-mi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică şi să mă fi uitat la Suleiman Magnificul

Dragnea: Nu-mi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică şi să mă fi uitat la Suleiman Magnificul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, luni, că a urmărit câteva episoade din serialul "Suleiman Magnificul", dar a respins acuzaţiile europarlamentarului Cătălin Ivan conform cărora ar fi suspendat o şedinţă de partid pentru acest lucru.

"Am auzit un băiat foarte obraznic şi foarte vocal care când i se apasă pe buton şi lui şi la încă trei colegi, sunt o echipă de patru cu butoanele la ei tot timpul. Am vorbit şi cu colegii, nu-mi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică şi să mă fi uitat la Suleiman Magnificul", a spus Dragnea, după şedinţa CExN al PSD.

El a spus că acest lucru i se pare "o prostie".

"Cred că am văzut câteva episoade acum câţiva ani, dar s-a terminat de mult. Mă mai uit la filme din când în când. Mai greşesc şi mai citesc câte o carte, dar o să-mi revin. Dacă nu e bine, nu o să mă mai uit la filme, nu o să mai citesc cărţi", a adăugat Dragnea.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris duminică pe Facebook că Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul "Suleiman Magnificul". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro