Dragnea: Orice încercare de subminare a activității Guvernului - o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România

Dragnea: Orice încercare de subminare a activității Guvernului - o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România

Orice încercare de subminare a activității Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România, "prin mijloace mai mult sau mai puțin legale", a declarat joi președintele PSD, Liviu Dragnea.

El a anunțat că membrii Comitetului Executiv Național al PSD au dat joi un vot de încredere pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

"PSD este un partid care a câștigat alegerile în mod corect, printr-un vot masiv. În această lună de guvernare, Guvernul a exercitat puterea în mod legitim, în baza votului primit în Parlament și indirect în baza votului primit de la cetățeni în spiritul și litera Constituției. Guvernul și partidele care îl susțin suntem în continuare determinați să exercităm atât puterea executivă, cât și puterea legislativă acordată de către cetățeni. Considerăm că orice încercare de subminare a activității Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România prin mijloace mai mult sau mai puțin legale. A fost și un vot de încredere pentru Guvern — s-a reconfirmat susținerea în unanimitate pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu", a afirmat Dragnea, la finalul reuniunii CExN al PSD.

El și-a exprimat speranța ca Ministerul de Interne și Parchetul să afle "cine a gândit, organizat și plătit acțiunile violente" de miercuri seara.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”