Dragnea: Prima opțiune a PSD la Capitală este Gabriela Firea

Prima opțiune a PSD pentru candidatura la funcția de primar general al Capitalei este Gabriela Firea, dar o decizie finală privind candidații social-democrați la Primăriile din București urmează să fie luată, cel mai probabil, la finalul lunii februarie, a declarat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

"Decizia finală în ceea privește candidatul la București va fi luată în perioada următoare. Repet, este prima opțiune (Gabriela Firea — n.r.), dar, după ce vom avea ultimul sondaj de opinie, atunci vom lua și decizia finală, oficială și va fi și o lansare în toată regula", a afirmat președintele PSD, la finalul CExN al PSD.

Despre candidații la primăriile de sector, Dragnea a spus: "Deocamdată, noi am discutat astăzi despre Primăria Capitalei".

"În ceea ce privește candidații la sectoare în continuare facem sondaje. Nu vrem să greșim, facem sondaje de opinie destul de bine structurate și ne apropiem de decizia finală, foarte curând", a precizat el.

Președintele PSD a completat că o decizie finală în privința candidaților social-democrați la Primăria Capitalei și la primăriile de sector urmează să fie luată, cel mai probabil, spre finele lunii februarie.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir