Dragnea, primul gest de DICTATOR! A cerut în direct ANCHETAREA jurnalistului Dan Tăpălagă! Omul care a refuzat să-i întindă mâna la Cotroceni!

Dragnea, primul gest de DICTATOR! A cerut în direct ANCHETAREA jurnalistului Dan Tăpălagă! Omul care a refuzat să-i întindă mâna la Cotroceni!

Dragnea, primul gest de DICTATOR! A cerut în direct ANCHETAREA jurnalistului Dan Tăpălagă! Omul care a refuzat să-i întindă mâna la Cotroceni! 

Liviu Dragnea a cerut autorităţilor să se sesizeze în legătură cu jurnalistul Dan Tăpălagă din cauză că G4Media.ro a dezvăluit că Guvernul Dăncilă a discutat un memorandum secret privind mutarea ambasadei din Israel. Autorul articolului nu a fost însă Dan Tăpălagă, ci Cristian Pantazi.

Întrebat, într-un interviu la RTV, dacă va sesiza cineva autorităţile în acest caz, Dragnea a răspuns, potrivit HotNews.ro: “Eu am auzit despre acel memorandum din spațiul public, chiar în ziua în care s-a adoptat, pentru că este un document confidențial. Și eu pun întrebarea – am auzit de la domnul Dan Tăpălagă, marele jurnalist, G4 sau nu știu cum îi mai zice acum, care a dat această informație, că Guvernul a adoptat un memorandum confidențial cu acel conținut – de unde a primit acea informație? SRI-ul, STS-ul au vreo explicație pentru asta? Asta nu este cumva un incident de securitate? Cine din funcționarii Guvernului, sau dintre membrii Guvernului, au dat această informație? Că eu nu o aveam”, a spus Dragnea la RTV.

Întrebat dacă se face vreo investigație in acest caz, Dragnea a replicat: “Sunt curios, pentru că guvernul nu poate să o facă“. „Domnul preşedinte Iohannis, a doua zi, nici măcar nu ştia despre ce e vorba. S-a luat după Tăpălagă”, a mai afirmat preşedintele PSD.

Postul Realitatea TV relatează la rândul său în pagina online că, întrebat apoi dacă va sesiza cineva autorităţile în acest caz, Dragnea a răspuns: “Sesizez eu acum. Vorbim de un document confidenţial. Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. Cum a ajuns la domnul Tăpălagă? Avea acces? Să vedem, începe cineva investigaţie? Bineînţeles ca nu”.

Este pentru prima oară când un înalt demnitar al statului român cere anchetarea unui ziarist pentru ceea ce acesta a publicat.

Precizările redacţiei G4Media.ro :

– G4Media.ro a scris în exclusivitate miercuri, 18 aprilie, sub semnătura lui Cristian Pantazi, citând surse guvernamentale, că Guvernul Dăncilă vrea să adopte o hotărâre sau un memorandum pentru mutarea ambasadei României din Tel Aviv la Ierusalim. G4Media.ro nu a prezentat textul documentului oficial.

– Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus după şedinţa de guvern din acea zi că nu are cunoştinţă despre o asemenea iniţiativă

– O zi mai târziu, pe 19 aprilie, Liviu Dragnea confirma dezvăluirea G4Media.ro şi anunţa într-un interviu la Antena 3 că Guvernul a adoptat în şedinţa de miercuri un memorandum “prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim”.

De ziua Europei, la Cotroceni, Dan Tăpălagă a refuzat să dea mâna cu Dragnea

„Mă aflam în apropierea unui grup de ziariști când liderul PSD s-a repezit să facă o poza și cu ei. A venit apoi zâmbitor și împăciuitor, cu mâna întinsă către mine. N-am găsit altceva mai bun de făcut decât să-mi țin ambele mâini înfipte în buzunarele pantalonilor, o impolitețe pe care a trebuit să i-o explic cumva liderului PSD în două cuvinte. După ce i-am comunicat de ce a rămas cu mâna în aer a spus, bine, atunci n-o să ne dăm mâna până la capăt. N-am mai apucat să-l întreb care capăt, al lui sau al nostru, pentru că s-a răsucit pe călcâie și a pornit agale prin mulțime, cu Dăncilă urmându-l docilă și cu Anca Alexandrescu pozându-l cu telefonul pe boss-ul PSD în grădina Cotrocenilor.”, a povestit întâmplarea Dan Tăpălagă, în articolul  Momente cu bossy Dragnea la Cotroceni , pe  G4Media.ro .




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”