Dragnea: PSD astăzi a trecut printr-o cumpănă foarte mare

Dragnea: PSD astăzi a trecut printr-o cumpănă foarte mare

Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a afirmat joi că PSD a trecut printr-o cumpănă foarte mare și și-a asumat faptul că au fost greșeli și influențe din afara partidului.

"Le-am spus, de asemenea, colegilor mei că toți am greșit în ultima perioadă, absolut toți. Toți ne-am lăsat influențați, fiecare la nivelul lui, de oameni de 'bine', de oameni din afara partidului care, brusc, au devenit foarte grijulii cu PSD-ul, și oameni din presă, pe care nu îi acuz, și oameni din alte instituții publice, dintr-odată au devenit foarte grijulii cu PSD și dau sfaturi și președintelui partidului, și prim-ministrului și altor colegi, cum e bine și cum nu e bine și, eventual, să fie și o încărcătură negativă, doar-doar se produce o ruptură. PSD astăzi a trecut printr-o cumpănă foarte mare, printr-o cumpănă foarte mare și o destabilizare serioasă a PSD, care astăzi e cel mai mare partid din România, poate să producă instabilitate și în țară", a susținut Dragnea, la finalul ședinței CExN.

El a spus că dorința tuturor este ca partidul să își recapete "coerența"din 2016.

"În primul rând coerența comunicării atât în interior, atât între noi, cât și comunicarea publică și coerența comunicării între Guvern, Parlament și cele două partide, PSD și ALDE. Pentru că au fost o serie de măsuri adoptate pentru Guvern și pentru români. Toată lumea a văzut că în permanență se inventează ceva. Cum apare o măsură bună, cum românii trebuie să simtă efectele, apare ceva și trebuie să fim în defensivă. Trebuie să răspundă premierul, trebuie să dea socoteală premierul, trebuie să răspund eu, trebuie să răspundă oricare dintre noi. Poate-poate românii nu simt că lucrurile au început să meargă bine. Sigur că a fost și este o supărare foarte mare azi în CExN a tuturor, a mea, a premierului (...). Sperăm ca în perioada următoare să reușim să comunicăm mai bine", a mai afirmat Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”