Dragnea râde ca BOU' când vine vorba despre PORC! Declarații cam cu șoriciul gros. Se cere la comisie...

Dragnea râde ca BOU' când vine vorba despre PORC! Declarații cam cu șoriciul gros. Se cere la comisie...

Dragnea râde ca bou' când vine vorba despre porc! Declarații cam cu șoriciul gros. Se cere la comisie... Liviu Dragnea a fost intrebat marti, de jurnalisti, daca este adevarata "povestea cu porcul", el raspunzand ca: "Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc este un nesimtit si un penal." Liderul PSD a adaugat ca "Niste oameni care au fost in functii sa vorbeasca despre lucruri serioase, decat sa discutam acum de povestea porcului." Intrebat si daca a avut intalniri private cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Dragnea a raspuns ca "Daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun. Nu spun presei ca sa nu se piarda interesul comisiei sa ma mai invite."

"Despre genul asta de informatii care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu inseamna ca nu vom vorbi o data. Nu acum este momentul", a mai spus Liviu Dragnea.

Dan Andronic sustine, intr-un articol publicat luni in Evenimentul Zilei, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, actualul lider PSD, Liviu Dragnea, omul de afaceri si fostul deputat Sebastian Ghita si prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, au mancat pomana porcului in curtea unei vile SRI in care locuia Florian Coldea, in decembrie 2013. Andronic sustine ca Liviu Dragnea este cel care a adus si a sacrificat animalul.

Vila respectiva ar fi fost vila T14, iar intalnirea celor patru ar fi avut loc pe 22 decembrie 2013.

In decembrie 2013, Liviu Dragnea fusese deja trimis in judecata de DNA in dosarul Referendumul, iar Sebastian Ghita era cercetat de DNA.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro