Dragnea, replică pentru guvernatorul Deltei: Am arătat captura, i-am dat drumul; poate să îmi dea amendă

Dragnea, replică pentru guvernatorul Deltei: Am arătat captura, i-am dat drumul; poate să îmi dea amendă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că guvernatorul Deltei Dunării poate să îl amendeze pentru partida de pescuit la care a participat și premierul Sorin Grindeanu, dar a susținut că a aruncat peștele în apă.

Prezent luni la Înalta Curte de Casație și Justiție, Dragnea a fost întrebat de jurnaliști cum comentează faptul că a fost criticat de guvernatorul Deltei Dunării pentru că nu ar fi aruncat peștele în apă.

"Am arătat captura. I-am dat drumul. Nu am pupat-o. Dacă domnul guvernator consideră necesar, poate să îmi dea o amendă", a replicat Dragnea.

Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, i-a criticat recent pe Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, pentru că aceștia nu au dat drumul în apă mai multor știuci prinse în Deltă.

"Domnul premier și domnul președinte al partidului au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aș fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei ar fi arătat o știucă de dimensiunile... Este un trofeu! Nu poți să-l lași să moară. Ar fi putut demonstrativ să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: domnule, așa faceți în Delta Dunării!", a spus Baboianu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”