Dragnea, replică pentru guvernatorul Deltei: Am arătat captura, i-am dat drumul; poate să îmi dea amendă

Dragnea, replică pentru guvernatorul Deltei: Am arătat captura, i-am dat drumul; poate să îmi dea amendă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că guvernatorul Deltei Dunării poate să îl amendeze pentru partida de pescuit la care a participat și premierul Sorin Grindeanu, dar a susținut că a aruncat peștele în apă.

Prezent luni la Înalta Curte de Casație și Justiție, Dragnea a fost întrebat de jurnaliști cum comentează faptul că a fost criticat de guvernatorul Deltei Dunării pentru că nu ar fi aruncat peștele în apă.

"Am arătat captura. I-am dat drumul. Nu am pupat-o. Dacă domnul guvernator consideră necesar, poate să îmi dea o amendă", a replicat Dragnea.

Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, i-a criticat recent pe Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, pentru că aceștia nu au dat drumul în apă mai multor știuci prinse în Deltă.

"Domnul premier și domnul președinte al partidului au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aș fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei ar fi arătat o știucă de dimensiunile... Este un trofeu! Nu poți să-l lași să moară. Ar fi putut demonstrativ să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: domnule, așa faceți în Delta Dunării!", a spus Baboianu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…