Dragnea, retoric, despre informaţiile referitoare la fiul său: DNA se pregăteşte acum să intre şi în familie?

Dragnea, retoric, despre informaţiile referitoare la fiul său: DNA se pregăteşte acum să intre şi în familie?

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, vineri, că fiul său nu-i cere sfaturi şi nu i-a comunicat nimic privitor la achiziţiile pe care acesta le-ar fi făcut în Turnul Măgurele.

"De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA acum se pregăteşte să intre şi în familie, să înţeleg? (...) Nu-mi cere (sfaturi - n.r.), mai ales că din câte ştiu nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcţie executivă acolo, dar nu contează. De ce mă întrebaţi pe mine, sincer? Eu înţeleg că o firmă a făcut achiziţii de la o altă firmă, nu fiul meu. Şi eu n-am nicio legătură cu firma Tel Drum. Ce nu se înţelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea? Are nevoie de alte informaţii? Nu dă DNA tot felul de informaţii pe surse? Luaţi-le de acolo!", a răspuns Dragnea, întrebat în legătură cu informaţiile Rise Project potrivit cărora că fiul său ar fi cumpărat proprietăţi în Turnu Măgurele la un preţ de aproximativ 100 de mii de euro, înainte ca cererea de insolvenţă a Tel Drum să fie înregistrată la Tribunalul Teleorman.

El a precizat, la Palatul Parlamentului, că şi-a rugat avocatul să nu mai aibă niciun fel de declaraţie publică în niciun fel de speţă.

 AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina