Dragnea: România ar trebui să se gândească serios ca Ambasada română din Israel să fie mutată la Ierusalim

Dragnea: România ar trebui să se gândească serios ca Ambasada română din Israel să fie mutată la Ierusalim

Autorităţile române ar trebui să se gândească serios să mute Ambasada României în Israel la Ierusalim, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"Eu vă spun care este punctul meu de vedere. Eu cred că România ar trebui să se gândească serios să mute ambasada României din Israel în Ierusalim. Ar trebui să ne gândim foarte serios. Sunt şi chestiuni practice, toate instituţiile centrale ale Israelului sunt în Ierusalim şi ambasadorul şi personalul Ambasadei fac naveta de la Tel Aviv la Ierusalim. (...) Să ne gândim serios ca Ambasada României în Israel să fie mutată în Ierusalim", a afirmat Liviu Dragnea, întrebat, la Parlament, cum ar trebui să se poziţioneze ţara noastră în subiectul Ierusalim.

Întrebat dacă acest lucru ar însemna că România este de acord cu mutarea capitalei Israelului la Ierusalim şi dacă a vorbit cu şeful statului, Klaus Iohannis, şi cu ceilalţi lideri pe acest subiect, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus: "Nu am vorbit cu nimeni, mă întrebaţi şi vă spun care este punctul meu de vedere".

 AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”