Dragnea: Rovana Plumb îi va ține locul lui Ponta la șefia PSD

Dragnea: Rovana Plumb îi va ține locul lui Ponta la șefia PSD

Președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, îi va ține locul lui Victor Ponta la șefia partidului, până când acesta se va întoarce în țară, a declarat miercuri coordonatorul politic al social-democraților, Liviu Dragnea.

"Putem să facem ședință de coaliție și fără Victor Ponta, e important, pentru că partidele din coaliție trebuie să comunice, să discute. Luni cred că se va întâmpla și un BPN. Rovana Plumb este președintele Consiliului Național și domnul Victor Ponta, fiind plecat, a și emis o decizie în sensul ăsta, ca doamna Plumb să exercite atribuțiile de președinte pe același model, exact până în momentul în care se întoarce în țară", a explicat Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...