Dragnea, SCLAVUL ungurilor! Olosz Gergely, proaspăt condamnat pentru corupție, a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

Dragnea, SCLAVUL ungurilor! Olosz Gergely, proaspăt condamnat pentru corupție, a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

Dragnea, SCLAVUL ungurilor! Olosz Gergely, proaspăt condamnat pentru corupție, a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Olosz Gergely, fostul senator UDMR condamnat definitiv joi la 3 ani cu executare de Înalta Curte, nu este găsit de Poliția Română, care l-a dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră, transmite agenția maghiară de presă MTI.

 Nicoleta Tolvaj-Marin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna a declarat vineri corespondentului agenţiei de presă MTI că localizarea şi conducerea condamnatului la penitenciar se află în plină desfăşurare.

Gergely Olosz a fost între 2007 şi 2008 preşedintele ANRE, între 2008 şi 2012 parlamentar UDMR, în 2010 lider de facţiune, iar din 2012 pânâ la demisia din mai 2013 a fost senator UDMR. În 2011 politicianul a candidat şi la funcţia de preşedinte al UDMR, însă a pierdut în faţa lui Hunor Kelemen.

Olosz Gergely, fost senator UDMR și fost președinte al Autorității naționale de reglementare în domeniul energiei, a fost joi condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru corupție. Decizia a fost luată de un complet de 3 judecători format din magistrații Ionuț Matei, Ioana Bogdan și Ioana Ilie, supranumit ”completul negru”.

Înalta Curte a menținut decizia din 2016 de la Curtea de apel București, unde Olosz Gergely a primit tot 3 ani cu executare.

Potrivit unor surse din poliție, fostul parlamentar UDMR nu a fost găsit acasă.

”Efectuam activități de căutare pe raza județului Covasna și întocmim formele necesare urmăririi naționale”, au explicat sursele citate pentru G4Media.ro .

Un alt fost parlamentar UDMR, Marko Attila Gabor, a fugit la Budapesta după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării frauduloase a Colegiului Szekely Miko, din Sfântu Gheorghe. În vară, Marko Attila Gabor a fost fotografiat la o terasă din Budapesta, deși a fost dat în urmărire internațională prin Interpol 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...