Dragnea se pregătește să conducă PSD din pușcărie. Dăncilă va fi aleasă prim-vicepreședinte la Congres. Amănunte INCENDIARE!

Dragnea se pregătește să conducă PSD din pușcărie. Dăncilă va fi aleasă prim-vicepreședinte la Congres. Amănunte INCENDIARE!

Dragnea și-a salvat băiatul de la arestare în urma păcii de joi de la Cotroceni, spun surse bine informate din anturajul său. A cedat total cu privire la orice demers privind Justiția și nu a adus nici măcar în discuție cazul său, spun aceleași surse. De aceea a făcut anunțul și a luat în CEx aprobare oficială pentru Congres. El știa ce urmează să se întâmple la Cotroceni.

În acest fel, la Congres, Dragnea va pregăti de asemenea natură ordinea în partid astfel încât, pe perioada unei eventuale cazări a sa la Rahova, pe o perioadă estimată de el la cel mult un an, adică până aproape de alegerile prezidențiale din 2019, PSD să fie condus de omul său de încredere: Viorica Dăncilă. Care, la rândul său, va ceda conducerea organizației de femei a partidului. Imediat după Congres.

Viorica Dăncilă va fi aleasă prim-vicepreședinte al PSD. Iar în CEx vor intra doar persoane din anturajul celor doi. Cel mai probabil, Dăncilă, așa cum a aruncat-o Dragnea încă de ieri, în glumă, la Cotroceni, va fi și candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019.

Până la Congres, Dragnea îi va decapita din fruntea organizațiilor județene pe toți cei considerați cu potențial de revoltă împotriva Vioricăi Dăncilă după eventuala sa condamnare.

Procesul de înlocuire va fi simultan cu numirea noilor secretari de stat. O să vedeți câți dintre aceștia vor prelua și conducerea unor organizații județene ale PSD.


Dovada că informațiile noastre sunt bune

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…