Dragnea, SEMNALE pentru Penal! IZGONIREA lui Zgonea și MOȚIUNEA, amânate pentru moment

Dragnea, SEMNALE pentru Penal! IZGONIREA lui Zgonea și MOȚIUNEA, amânate pentru moment

PSD va lua o decizie privind depunerea unei eventuale motiuni de cenzura si in ceea ce priveste schimbarea lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor intr-o viitoare sedinta a conducerii partidului (Biroul Permanent National), a declarat marti Liviu Dragnea dupa intalnirea cu colegii sai din Biroul Permanent Executiv. Liderul PSD a aratat ca BPN va face "o analiza serioasa" pe aceste teme. Intrebat cand va fi convocat Biroul Permanent National, Liviu Dragnea a raspuns ca "se poate convoca oricand, si de indata. Nu vreau ca colegii mei sa mai plece din judete pentru ca zilele astea sunt foarte importante pentru negocieri" in vederea construirii de aliante pentru majoritatea in consiliile judetene, acolo unde social-democratii nu au obtinut majoritatea singuri.

Intrebat in mod repetat despre o eventuala motiune de cenzura, Dragnea a spus ca "e decizie importanta, e grea, ne-am luat mandat pentru a discuta in BPN".

Dragnea a temporizat si discutia despre schimbarea lui Valeriu Zgonea, amenintandu-l pe Florin Paslaru, seful deputatilor PSD, ca il va schimba daca "se va impiedica in chestiuni procedurale".

Liderii de filiale ai PSD s-au reunit, marti, la o sedinta a Comitetului National Executiv, la finalul careia Liviu Dragnea a facut aceste declaratii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 Așa o fi?

5 De la „ei” pleacă totul! / Firma care asigura mententanța instalației de oxigen din tirul ATI de la Victor Babe…