Dragnea: Sorin Grindeanu are nevoie de o perioadă pentru a metaboliza tot ce s-a întâmplat

Dragnea: Sorin Grindeanu are nevoie de o perioadă pentru a metaboliza tot ce s-a întâmplat

Fostul premier Sorin Grindeanu are nevoie de o perioadă pentru a metaboliza tot ce s-a întâmplat și a înțelege unde a greșit, altfel nu va câștiga nimic, a declarat joi președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD.

 El a confirmat întâlnirea pe care a avut-o cu Sorin Grindeanu. "M-a sunat, am acceptat să ne vedem, ne-am văzut și a fost o discuție bună, destul de lămuritoare, nu total, dar destul de lămuritoare", a afirmat Dragnea la Neptun.

Liderul social-democraților a menționat că situația lui Grindeanu, care a depus o contestație privind excluderea sa din PSD la Comisia de etică, va fi discutată într-o ședință ulterioară a CExN.

"O să discutăm în CExN, dar nu mâine (n.r. — vineri), pentru că Sorin a făcut o boacănă mare, care ne putea costa foarte mult politic. Și o să discutăm săptămâna viitoare despre situația lui. (...) Voi discuta cu colegii. Sorin Grindeanu are neapărat nevoie de o perioadă pentru a metaboliza tot ce s-a întâmplat și pentru a înțelege unde a greșit. Altfel nu va câștiga nimic, are o șansă, e un tânăr, ca mulți alți tineri, în care PSD a investit, și cred că el este recuperabil", a arătat Liviu Dragnea.

El a adăugat că nu i-a propus lui Grindeanu vreun post în diplomație: "N-a fost nicio propunere și nu fac așa ceva".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Cât a plătit o tânără din Marea Britanie pentru un palton și câteva bluze comandate online din UE, după Brexit

4 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

5 Așa o fi?