Dragnea: Susțin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind arhiva SIPA

Dragnea: Susțin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind arhiva SIPA

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă cu privire la arhiva SIPA, menționând că această măsură ar putea fi aprobată săptămâna viitoare.

 "Am primit o solicitare pentru a înființa o comisie parlamentară de anchetă cu privire la activitatea și arhiva SIPA și eu susțin această propunere și cred că mâine sigur nu, pentru că nu putem la Birourile permanente reunite, cred că săptămâna viitoare vom propune și vom aproba înființarea unei comisii de anchetă parlamentară pentru situația de la SIPA", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a spus că s-ar bucura dacă ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar da amănunte în privința arhivei SIPA.

"Eu m-aș bucura dacă domnul Tudorel Toader ar mai spune niște lucruri de acolo, pentru că au tot circulat tot felul de nume pe surse. Dar eu zic că, dacă nu poate sau nu știe, poate le-o fi trimis la alte instituții și e blocat acum, nu poate să mai spună numele respective. Eu cred că o comisie de anchetă parlamentară îl poate ajuta foarte mult în sensul asta", a adăugat Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...