Dragnea: Tel Drum nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat în vreo proprietate a mea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni că nici Tel Drum, nici vreo altă companie nu i-a plătit nimic din ce s-a realizat pe vreo proprietate a sa şi a subliniat că dezvăluirile legate de valiza cu documente de pe site-ul Rise Project ar trebui să facă obiectul unei investigaţii a DNA.

"Eu nu ştiu ce aţi publicat dumneavoastră, doar ce mi-au arătat colegii. Din câte îmi aduc aminte, există totuşi nişte instituţii aici, ale statului de drept în România, respectiv DNA, prietenii dumneavoastră, care cred că trebuie să investigheze şi să dea răspunsuri la aceste întrebări. Eu n-am niciun fel de legătură cu acea valiză. Poze cu mine cred că sunt mii în această ţară, nu ştiu care le ţine, pe unde le ţine, unii poate le ţin pe tabletă, alţii le ţin sub pernă... Habar n-am. Nu mă interesează de unde sunt făcute, cum sunt capturate şi cum au ajuns acolo. În ceea ce priveşte celelalte informaţii... nu mi-a... nu mie... Tel Drum-ul sau nicio altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat în vreo proprietate de-a mea. Niciodată!", a declarat Liviu Dragnea la finalul şedinţei CExN, ca răspuns la mai multe întrebări ce i-au fost adresate de un jurnalist de la Rise Project.

Jurnalistul l-a întrebat pe Dragnea, între altele, dacă "parchetul, marmura, geamurile, barul din casa dumneavoastră au fost plătite de Tel Drum".

Totodată, Dragnea a fost întrebat dacă ştie despre legăturile dintre fiul său, Valentin, şi Petre Pitiş, evidenţiate de corespondenţa prin e-mail purtată de aceştia, prin care fiul său îi cerea bani împrumut directorului general de la Tel Drum, după cum reiese din capturi de e-mailuri prezentate de Rise Project.

"Nu, şi dacă sunt e-mailuri între ei, să fie sănătoşi amândoi! Să le explice! (...) Dacă acele documente sunt reale, eu sunt absolut convins că în această speţă, dacă nu cumva sunt documente care au plecat din DNA să ajungă în Teleorman şi după aia să ajungă la Rise Project, că a apărut şi teoria asta. Dar eu nu cred în asta, eu nu cred că cineva din DNA a făcut vreodată aşa ceva, trebuie să le investigheze. Sigur că nu au timp să investigheze toate neregularităţile, nelegalităţile pe care le-au înfăptuit Iohannis şi apropiaţii lui. Dar pe astea sigur că le vor investiga şi trebuie să ajungă la nişte răspunsuri", a spus Dragnea.

El a negat că ar exista vreo corespondenţă prin e-mail între el şi Pitiş, întrebat dacă are vreo legătură cu acesta. "N-am niciun mail cu Petre Pitiş", a menţionat Dragnea.

Totodată, preşedintele PSD a precizat, ca răspuns la o întrebare, că s-a întâlnit cu Petre Pitiş, cel mai recent, în urmă cu 10-15 ani.

"Cred că sunt mai mult de 10-15 ani, cred, când era consilier judeţean domnul Pitiş, cred. Domnişoară procuror (către ziarista care i-a adresat întrebarea - n.r.), faceţi publice întrebările astea, astea se fac la Procuratură, nu aici", a spus Dragnea, întrebat când s-a văzut ultima oară cu Petre Pitiş şi Mugur Gheorghiaş sau când a discutat ultima oară cu cei doi. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

2 PSD a intrat cu capu-n laț? Cale deschisă spre anticipate. Președintele a trecut la comandă

3 Ape tulburi în PNL! Atac fără precedent al fratelui consilierului prezidențial Andrei Muraru!

4 VIDEO „Sunt baron, ce mai vreţi, da, baron local!” Tractoristul Stănescu loveşte o jurnalistă peste telefon

5 BREAKING Atac armat în Germania. Poliția confirmă cel puțin opt morți

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima