Dragnea, tu n-ai cum să faci asta cu Trump, că nu ai viză! Voi vedeți că Tomac a fost acasă la președintele SUA?

Dragnea, tu n-ai cum să faci asta cu Trump, că nu ai viză! Voi vedeți că Tomac a fost acasă la președintele SUA?

Dragnea, tu n-ai cum să faci asta cu Trump, că nu ai viză! Voi vedeți că Tomac a fost acasă la președintele SUA? Președintele PMP, Eugen Tomac, a fost invitat în SUA de Partidul Republican la „Lincoln Day” sărbătorită pe domeniul personal al președintelui SUA, Donald Trump, în Florida la reședința Mar-a-Lago.

Eugen Tomac, singurul lider politic invitat din România la importantul eveniment susține că a schimbat câteva opinii cu președintele Donald Trump despre România și Republica Moldova și i-a făcut și o invitație să viziteze România:

„În această seară am fost invitat la reședința din Florida a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”.

Am răspuns acestei invitații din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre.

Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenți o adevărată lecție de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucuri frumoase despre America și despre cum se face politica activa în cea mai veche și consolidată democrație din lume.

Întâlnirea cu Președintele Donald Trump și Melania Trump a fost un moment unic și i-am adresat liderului de la Casa Albă invitația de a vizita țara noastră!

Am disuctat cu mulți politicieni si oficiali americani și tuturor le-am vorbit despre România, R. Moldova și despre viitorul Europei unite după modelul american.

Eu cred că orice politician care își iubește țara face o politică înțeleaptă și fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică și mare din nou!”, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...