Dragnea, UMILIT de sute de comentarii după ce-a condamnat testul nuclear din Coreea de Nord pe Facebook: Te bagi tu în seamă ca boul, taci dracului și vezi-ți de programul de guvernare, că ne duci pe toți la sapă de lemn!

Dragnea, UMILIT de sute de comentarii după ce-a condamnat testul nuclear din Coreea de Nord pe Facebook: Te bagi tu în seamă ca boul, taci dracului și vezi-ți de programul de guvernare, că ne duci pe toți la sapă de lemn!

Condamnatul Dragnea a condamnat testul nuclear realizat de Coreea de Nord apreciind că ne aflăm în fața unei „amenințări reale” la adresa păcii și securității internaționale. Sute de internauți l-au făcut muci pe propria pagină de Facebook.

Citiți:

Stefan Oprisi Noi romanii de rand nu n mai putem caca de foame si voi condamnati eu stiu ce alte lucruri fac diverse tari... Ba criminali de tara, incercati ba sa nu mai dati tara peste cap cu legi cretine, incercati ba sa gasiti o linie de stabilitate economica in ...See More

Ion Isuf Uite cine s-a gasit sa condamne,tocmai condamnatul!!Bai supozitor expirat,deja te vezi important ,crezi ca interventiile tale pun lumea pe jar?Te si visezi la masa tratativelor,insotit de Prima Doamna Bombonica,Carmen Dan,Daea si primarul din Seaca in ...See More

George Frehden Interventie bine venita dela un roman competent! Romanii din diaspora se pare sunt in majoritate si sunt impeuna cu Liviu Dragnea in protestul impotriva testelor militare koreene!

Petre Serban Dragnea, asta e pagina de caterinca? Serios ca pe tine te intereseaza ce fac altii in alte tari si nu te uiti la tine in ograda? Mai bine rezolvi problema cu ungurii din Ordoheiu Secuiesc. Scuze am uitat ca ii pupati undeva pentru voturi.

Ioan Nistoroaei Eu aş zice ca banii de pe referendum să fie folosiţi pentru altceva. Copii n-au manuale, mor bolnavii prin spitale din lipsă de medicamente, ne fug tinerii din ţară, se culcă încă mulţi români flămânzi, iar lui ăsta-i arde de referendumuri stupide. E nevoie de un referendum pe justiţie, ăla ar fi de folos.

Berendei George A crezut că încalcă programul de guvernare PSD!
În acel moment ar fi fost grav. PSD l-ar fi Trimis pe Rudotel să schimbe legile justiției în Corea de Nord. :))

Roznoveanu Gheorghe Gheorghe D-le Liviu Dragnea, vă rog să condamnați și atacurile cu bombe atomice de la Hiroshima și Nagasaki, executate de americani. Americanii au voie, alții nu?

Claudiu Vuta Ce condamni tu, Dragnea? Testul nuclear al Coreei de Nord? Este o glumă, nu? Adică la gradul tău de cultura și civilizație, probabil, îți trebuie un consilier pe probleme de geografie să găsești țara aceea pe hartă. Asta este gluma zilei, Dragnea care ...See More

Papillon De Mongolie Bey Poolache, iar ai lasat parola de la FB scrisa pe servetelul de la restaurant si troll-ul beat a inceput sa te promoveze de "poltician cu anvergura internationala"? Sau blonda junioare a zis sa-ti faca o surpriza si tu sa ramai impresia ca "viloiul ...See More

Dan Badea Dar de aurul si cuprul de la Moldova Noua si de Cuprumin nu iti pasa D-nu Dragnea..sunt Miliarde de euro acolo pe care le dati la canadieni in timp ce indatorati tara la Fmi

Cornel Moldovan Rezolva pensiile în țara sa fie la toți la fel nu la politie justiție și armata una și la restul cat cotizează sa fie la fel că hoții de patroni străini și români dau pe cartea de munca minimul și vai de noi care vom ieși la pensie e jale și una alta 4...See More

Stefan Stefania Off-topic. Domnule Dragnea, concubinajul cu fãtuca aia face parte din tradiția creștin- moralã a "Coaliției pentru familie"? Și a viitoarei modificãri constituționale?

Dobrin Madalin-Ionut Taci din gura bă cu condamnatu! Ipocrit libidinos , sa îți condamni actele tale ticăloase împotriva țării !

Florentin Marica Te-ai trezit din betia furatului?? Romania sangereaza prin guvernarea PSD- politrucii tai Dragnea -habar nu au ce inseamna sa-ti iubesti neamul si tara!!

Adrian Tuglea Pai in 30 de ani voi liderii tarii ati reusit sa distrugeti cam tot atatea vieti, deci intr-un fel va recunoasteti genocidul ;)

Marius Adrian Ungureanu Cuvinte de lingău . Liviule du te si da o limba pe gardul ambasadei yankeilor . Oricum ei se pisa pe tine

Ion M. Arhip Sunt solidar cu dvs. d-le Liviu Dragnea. Si eu condamn joaca cu focul, si multi ca noi.

Dean Anderson se pisa kim jog un pe tine - aia macar is stapani pe ei si nu sclavii CIA -ului

Doina Şurcă E şi? vă pasă cumva ? vi se aruncă AVEREA care aţi făcuto (furată) din salariu carel primim noi muncitorii ??

Marius Deac Nea Liviu condamnă faptul că nu faceți nimic în parlament condamnă ce fac ambasadele străine la noi în țară condamnă pensiile speciale ale securiștilor nu te mai frămînta pentru alții

Răzvan Voinescu Te dai mare pe fb, că nu are kim cont.

Lucian Sarbu Să condamni și testele făcute de americani, și te credem... „pacifistule”! Hai, fugi repede să le cumperi rachetele, s-a uscat clanța ambasadei.

Silviu M Nicula Lasă Liviu sa mai facă și ei teste, americanii fac teste săptămânal și nu se mai agita nimeni.

Maleny Maria De ce nu condamnați așa zisa Justiție! Pentru asta v-am votat! Sa va fie rușine!

Adrian Popa Liviule calmeaza-te ca esti asa marunt incat platesti ca Trump sa dea mana cu tine.

Bogdan Lungu Ba tu ala mustacios,care condamni ferm caaaa...rasare soarele(oricum face ce vrea el,kim)de ce dracu sa te ia nu condamni ferm jaful de la CNAS?!?Nu te.am auzit sa mârâi ceva pe tema asta!Te freaca grija,ca in bancul cu Dabija,de kim jong..alt retardat si ala,dar de românasii nostri care mor din cauza mafiei psd.iste nu te doare!Am crezut ca esti mai destept...

Costyca Io Mă nesocotitule....ai terminat cu recoltele de pe câmp și vacile din grajduri?

Silviu Iovan Principiile de drept international zici. Ti-ar mustata aia stramba si dintii cariati de penibil!

Danciu Darius coreea de nord face 3 teste nucleare ... toata lumea condamna grav ... coreea de nord face 1500 de teste nucleare ... toata lumea condamna grav... coreea de nord face 15 milioane de teste nucleare .. voi continuati sa condamnati grav .. macar taceti naibii din gura ...

Liliana Rusu Cam asa este..." Este de ajuns sa aiba nebunul o sabie si poate face prapad in jurul lui "..!

George Frehden Nu se intelege dece atita reactie negativa impotriva omului ales cu majoritatea populatiei ! Astia care faceti galagie dece nu tipati in Piata Victoriei sa va auda si altii, pe FB nu faceti decit sa provoccati regrete la un numar mic de plictisiti de neputinta voastra in a protesta cu rezultate pozitive! Mai bine mergeti sa va plimbati e mai folositor pentru sanatatea voastra , se pare destul de subreda!

Viorel Vi Vio Si noi,poporul roman, pe care tu nu-l reprezinti, noi, poporul, condamnam crimele facute de statul israel in Palestina si de mobilizarea trupelor si tehnicii militare americane in toata lumea sub umbrela NATO .

Vele Liviu Serios?? De când ești așa interesat de alți când e vai de noi! Păcat ca Țepeș a murit!!

Stefan Rosca Sper ca veti face acelasi lucru si cu celelalte teste care se vor face de catre SUA, RUSIA, CHINA, INDIA....V-am mai scris de 2-3 x ca sint ingrijorat ca nu v-am auzit vorbind despre Bucovina de Nord si despre faptul ca Ucraina detin o provincie romaneasca ilegal si NICIODATA in Istorie nu au avut-o! URSS s-a desfintat!...s-a spus si la radio...

Nicol Nt Se distruge pamantul, aerul pe care trebuie sa-l lasam urmasilor..groaznic. :(

Gheorghe Mircea Doroghi Mai bine pe banii care vreti sa faceti referendum ati baga banii aia in buzunarele romanilor..!!!!

Gheorghe Pitran I-AUZI BRAU;...'dreptate' doar pentru dulai nu si pentru catei...ca as e democratic...

Rada Ion Nu țin cu nimeni dar americanii și rușii au făcut teste nucleare de s-au plictisit ăștia de ce n-ar face?

Adrian Fotu Ce pl mea sa le facem noi la coreeni, se pise pe noi îi doare în pl de condamnarea lui dragnea.

Buzdugan Bogdan Te bagi tu in seama ca boul, taci dracului si vezi-ti de programul de guvernare, ca ne duci pe toti la sapa de lemn!

Teodorescu Cristian Nu ai dreptate Liviule ! A-I vazut ce sa antanplat cu Irakul daca au fost slabi, America a intrat si a preluat controlu, Numai America poate? De ce nu ataca america Iranu sau Corea? Sa le ia petrolu si bogatiile, pentru ca sunt tari puternice , de data asta nu sunt deacord cu tine!

Petrut Scarlat Gata mă, a rezolvat-o. A rezolvat pacea mondială, toate națiile sunt pacificate .
A reușit, să mor eu, îmi dau lacrimile. E pace!

Claudiu Casapu Condamn ferm scaderea cotei de contributie la pilonul II. De asemenea condamn ferm acciza la carburant. Condamn ferm si masura split TVA care va distruge multe companii romanesti mici.

Ebinca Sorin Încă o perdea de fum, că ăla de la mici că sa nu ne mai gândim la jaful din sănătate și masacrarea justiției...te vedem nea Liviule ..

David Popescu Corea a lansat multe rachete una peste Japonia care a cazut in Pacific si acum ultima a facut in Japonia doua cutremure destul de marisoare.

Ion M. Arhip Spre surpinderea multora dintre voi care faceti comentarii acide la adresa susnumitului, eu simpatizez cu d-ul Liviu Dragnea dar numai azi.

Maricela Andronache Hai mai vezi ti se treaba nu te mai da important ai promis ca faci ceva din țara asta si iti bați joc de noi

Virginia Denisa Pacea trebuie sa fie motto ul lumii,nu inarmarea si pregatirea tuturor testelor nucleare...Nu este normal sa avem pregatiri de acest gen !

Thomas Lörinczi pai mergi si condamna-l la cedo, dupa ce iti rezolvi acolo problemele cu justitia

Adrian Ionescu De ce nu condamnati toate testele nucleare? De ce doar testul Coreei este de condamnat cand alte tari au facut pana astazi peste 1000 de teste?

Tanasie Eugen Nelu Si aia de au mai de mult arme de acest tip si chiar leau folosit aia nu trebuie condamnati!

Marian Nedea Mda . Eu zic să-i dai și vreo două palme 

Ghita Crainic De ce nu condamni ce faci tu pentru noi oameni din aceasta tara e mai nociv decit aceasta bomba condamna petardele care ne conduc împreună cu tine nocivule

Panzer Abteilung Nea Liviu, da' autostrazile alea cand le facem boierule? Lasa bre' Coreea de Nord, ca aia galbeni cu rachete multe, au șosele de ne scuipa-n gura.

Pusorick Gambino Stai draq in banca ta si la
Astia vrei sa le atragi atentia? Ba ceva bun nu ati face sau ati spune

Ramon Cristian Și tu mai ști măi castravețarule de teste balistice? Are și la voi în Teleorman?

Gigi Vârlan Uita-te frate in ograda ta ce teste se fac,cu mult mai grave,lasa-i pe altii ca nu te baga nimeni in seama.

Maria Albu Cine te baga in seama. .

George Birsan Mai nuclear ca matale, cine-i?

Nita Alin Cine mă ? Tu condamni ?!! Ești de comedie !

Geomarz Vgeorgicas Ce sa zic!
Numai matale nu condamnasesi Koreea!

Teo Paduraru Hop și tu.

Tudor Stefan Hai boss ca nu da domnu Kim in Teleorman la tine pe mosie...din pacate
See Translation

Petrica Spasenie De ce nu Testatii ,si voi una.

Polotanu Mirela Mai du-te la dracu

Cristi Ciuraru Cine ești tu sa îți dai cu părerea?

Titus Von Goldberg Iar tu reprezinţi o ameninţare la adresa statului de drept!

Marius George Tipa Mvaaaiii, dar Kim stie?

Alexandru Simandi Aburică! Cine te mai crede?

Mihai Claudiu-Marian Și cei care le dețin deja ?!? Ei nu încalcă nimic?

Alin Baak Condamni și ești condamnat!

Stefan Marza Tu vorbesti Puscărie! Stai dealului in banca ta!!

Sandulescu Sebastian si voi sunteti la fel ptr siguranta romaniei!

Dragos Simoiu Labagiule..tu esti bomba nucleara nu asta

Nicolae Cosmin Dobre Să mori tu?

Sebastian Salcu Tu Ciocu mic, ca e vai de capul nostru. Nu mai condamna atâta !

Marilena Gicu Profiton Ce masuri a luat si ia ONU???? Multumesc!

Riama Brades Au iesit useristii la postat! Vulgari si veninosi! Sunteti putini, scandalagii si fara noima!

Ion Simonescu Iar?!!!

Fabian Mihai handicapatu dreacu

George Halarescu Foarte profund !

Balan Vasile nu a fost test nuclear !

Catalin N. Nedelcu Te' ma dracu si pe tine

Marius-Lucian Pop Ai un referendum de facut?

Marius-Lucian Pop vezi cu referendumul. onu, amuzant 

Roman Vasile Alupigus nenea Dragnea ...

Adrian Pavel Praf saracu. Ce sa zica si el

Rovenţa Ion Mai departe de vorbe...cu ce sancționează România poziția Coreei de nord ?

Sergiu Stoian Tic Tac Tic Tac

Vinicius Ex Ponto #haisiktirliviu #parereataNUconteaza

Stefan Ginel Nu scumpiti carburanți lasăi pe Coreeni.

Cosmin Boiangiu si atunci de ce au bombe nucleare daca prezinta un pericol? toti sau deloc

Andrei Gîrlă Nenea dragnea? Esti drogat?

Dragos Banu Ei, dacă l condamni tu, se rezolva, nebunule.. 

Simon Stefan Tu vorresti cu pereti ba

Ghita Marius taci dreacu ma .ai innebunit cu condamnarili

Alina Asiminei AI IMPRESIA CA ESTI IMPORTANT !!!! DE CE NU CONDAMNI JAFUL DE LA CNAS !!!! AI IMPRESIA CA TOTI ROMANII SUNT PROSTI SI USOR DE MANIPULAT !!!!! CREZI CA INTERESEAZA PE CINEVA CE SPUI TU !!!! VEI VEDEA CA ROMANII SE TREZESC !!!!

Adrian Cicu Din cauza ta dragnea sa ajuns unde sa ajuns

Mihai Cretu Noi o avem pe codruta si nu avem de ce sa ne facem griji

Ion Vasile Măriți alocațiile nu 20de euro100 măcar.

Adrian Cicu Te vreau impuscat

Dari Brg Nu zău?!







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”