Dragneo, PROBLEME MĂ? Consilierul ACUZAT de tentativă de MITUIRE în numele țărănușului a DEMISIONAT!

Dragneo, PROBLEME MĂ? Consilierul ACUZAT de tentativă de MITUIRE în numele țărănușului a DEMISIONAT!

Un consilier in Ministerul de Interne, Samuel Calota, a demisionat dupa ce a fost acuzat, la Realitatea TV, ca a oferit mita pentru ca un denuntator sa isi retraga plangerea in dosarul Referendumul. 

Consilierul secretarului de stat pentru relatia cu Parlamentul din cadrul Ministerului de Interne, Samuel Calota, si-a dat demisia din functie dupa ce un martor in dosarul "Referendumul", Romica Parpalea, a declarat ca acesta i-a oferit bani pentru a retrage un denunt impotriva lui Liviu Dragnea, potrivit site-ului televiziunii Realitatea TV.

Romica Parpalea, fost presedinte al unei sectii de votare din Alexandria, a afidmat, miercuri seara, in cadrul emisiunii "Jocuri de Putere" a lui Rares Bogdan, ca s-au facut presiuni la adresa sa pentru a-si retrage denuntul impotriva lui Liviu Dragnea.

"In mai 2012, mi s-a oferit posibilitatea sa vin ca presedinte la o sectie de votare, fiind jurist de profesie in municipiul Alexandria. Vorbim prima data de alegeri locale. Am fost presedinte la sectia 25, Municipiul Alexandria, in prima faza la alegerile locale. Mi-am mutat domiciliul de pe Bragadiru pe Alexandria. Mi-am dat demisia din PSD si sa nu fiu incompatibil cu functia. La alegerile locale a fost la 38% prezenta pe sectia mea. Acolo mi-a cerut sa modific procesul verbal, ca sa aiba voturile necesare, la 98%, mana dreapta a lui Dragnea, domnul Boboc Valentin, care a fost directorul Apa Serv; cum s-a modificat in comuna Bragadiru, unde a fost condamnat primarul, undeva peste 90%. I-am spus 'domnule Boboc, dati-mi scris si modific'. Si el mi-a zis asa: 'nu mai esti membru PSD, nu mai esti presedinte PSD, dupa referendum te vom suspenda din functia de director general' ca nu am dorit sa ajut partidul. Nu am modificat procesul verbal", declara Romica Parpalea, citat de Realitatea.net.

Parpalea a afirmat ca Samuel Calota i-ar fi oferit 100.000 de euro pentru a-si retrage denuntul.

"Am vrut sa merg in fata ambasadei Americane, sa intru in greva foamei. Nu stiti la ce presiuni am fost supus. Telefoane de amenintare, cu numar ascuns si, dupa toata tevatura, a intervenit prin cineva prin care ne cunosteam de mult timp. Acea persoana e consilierul personal al Ministrului de Interne, Samuel Calota, care, la dumnealui in casa, cu presiune, m-a pus sa scriu. Prima data m-a dezbracat, sa vada daca am aparatura de ascultat de la DNA.

Domnul Calota mi-a zis: 'Romica, vin cu o propunere de la Dragnea: iti inchidem dosarul'. I-am zis: 'sefu, nu am nimic aici, daca ei mi-au fabricat un dosar!'. Mi-a zis: 'va inchidem dosarul si va dam suma de 100 mii de euro ca sa va retrageti denuntul impotriva lui Dragnea'. Calota vorbea cu avocatul domnului Dragnea", a sustinut acesta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”