Dragoş Benea anunţă că lista PSD Bacău pentru parlamentare va fi deschisă de Gabriela Firea

Dragoş Benea anunţă că lista PSD Bacău pentru parlamentare va fi deschisă de Gabriela Firea

Lista Organizaţiei PSD Bacău pentru alegerile parlamentare va fi deschisă de Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a anunţat, miercuri, liderul filialei, Dragoş Benea.

"Astăzi (miercuri - n.r.), alături de colegii mei din conducerea PSD Bacău, vom avea o primă rundă de discuţii privitoare la cum va arăta lista de candidaţi la alegerile parlamentare. Vom face, din nou, apel la setul de principii care ne-a consacrat: propunem băcăuanilor oameni cu prestanţă, care au în spate realizări concrete şi care s-au luptat pentru proiectele Bacăului până la capăt. Cu alte cuvinte, vă asigurăm că ce am început la locale vom continua şi la acest scrutin şi vom veni în faţa electoratului cu o echipă redutabilă, care în ultimii ani a dovedit că se poate. Aş fi onorat, în calitate de preşedinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizaţiei judeţene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea!", a anunţat Benea pe Facebook.

El a susţinut că "PSD a fost singur împotriva dreptei unite".

"Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale şi am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosinţă, cu atât mai mult cu cât în judeţul Bacău, caz singular între judeţele din ţară, PSD a fost - cu adevărat - singur împotriva tuturor. Sprijinul ferm şi prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onorează ca organizaţie şi este o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniţi, indiferent de distanţele care îi separă. Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă, ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută", a adăugat Dragoş Benea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”