Dragoș Bucur s-a făcut „influențăran”. Actorul și-a făcut o casă la țară și face publice imagini cu noua lui viață

Dragoș Bucur s-a făcut „influențăran”. Actorul și-a făcut o casă la țară și face publice imagini cu noua lui viață

Actorul Dragoș Bucur nu se laudă cu mașini de lux și haine scumpe, el apare în primul episod publicat pe vlogul său numit „Rurality Show” în haine lejere și cu cizme de caiciuc, conducând un tractor pe teren accidentat.

Dragoș Bucur se mută la țară FOTO Captură Youtube

Actorul spune că a vrut doar să găsească un loc liniștit unde să petreacă timpul cu familia sa. Și, deși casa încă nu e gata, el a început deja să prezinte urmăritorilor provocările cu care se confruntă, încercând să obțină independență energetică.

Pentru că locuința nu e conectată la utilități, acum tocmai a apelat la o firmă care să-i monteze panouri fotovoltaice.

El a spus că și-a dorit un loc unde „să se liniștească, un loc unde să-și încarce bateriile”. El a lăsat în urmă aglomerația din București și-a făcut o casă la țară, unde vrea să locuiască cu familia lui, în inima naturii.

S-a hotărât să se facă „influențăran”

M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale , să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit el.

Ideea vlogului „Rurality Show” a venit din dorința de a arăta oamenilor care sunt provocările prin care trebuie să treacă cei care vor să renunțe la viața de la oraș pentru cea de la țară, fiind chiar un ternd în ultimii ani. Asta pentru că tot mai mulți oameni fac acest pas și se mută la țară, unde încearcă să ducă o viață cât mai aproape de natură.

Primul episod poate fi văzut aici. Însă nu trebuie uitat că în curând începe la ProTV „Visuri la cheie”, unde Dragoș Bucur va prezenta sezonul zece.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”