Dragoș Pîslaru denunță POMENILE ELECTORALE: PSD și ALDE insultă demnitatea și decența poporului român în disperarea după voturi!

Dragos Pislaru despre pomenile electorale votate in Parlament: PSD si ALDE sunt dezlantuite pentru a obtine cu orice pret voturi. Insulta demnitatea si decenta poporului roman!

Guvernul este "clar in favoarea unor salarii decente" in zona administratiei publice si a prevazut o crestere medie de 30% pana in 2021 in proiectul legii unitare a salarizarii in sistemul bugetar aflat in lucru la Ministerul Muncii, a declarat miercuri dimineata ministrul Dragos Pislaru la Antena 3. El a adaugat ca "ceea ce face in acest moment Parlamentul, doua partide de fapt, este iresponsabil."

Potrivit lui Dragos Pislaru, costul total al "pomenilor electorale" este de 9 miliarde de lei, dintre care cele aprobate de Comisia de munca din Parlament inseamna un impact de 4,8 miliarde de lei, costuri aditionale fata de OUG 20 a Guvernului privind salarizarea.

"Nu va fi fezabil. Se fac promisiuni si cei care vor fi pacaliti sunt oamenii, angajatii din administratie", spune Dragos Pislaru.

"Ceea ce face in acest moment Parlamentul, doua partide de fapt, este iresponsabil. In momentul in care ai crestere economica, dar tu renunti la taxe, atunci tu degeaba te uiti la cresterea economica. Partidele acestea, PSD si ALDE, sunt dezlantuite, pana la a obtine cu orice pret voturi. Insulta deminitatea si decenta poporului roman", a incheiat Dragos Pislaru.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

2 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

3 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 PSD / ALDE, groparii României / Oficiul pentru Achiziții Centralizate, creat de Dăncilă, a luat doar hârtie înaint…

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I