Dragoș Pîslaru denunță POMENILE ELECTORALE: PSD și ALDE insultă demnitatea și decența poporului român în disperarea după voturi!

Dragoș Pîslaru denunță POMENILE ELECTORALE: PSD și ALDE insultă demnitatea și decența poporului român în disperarea după voturi!

Dragos Pislaru despre pomenile electorale votate in Parlament: PSD si ALDE sunt dezlantuite pentru a obtine cu orice pret voturi. Insulta demnitatea si decenta poporului roman!

Guvernul este "clar in favoarea unor salarii decente" in zona administratiei publice si a prevazut o crestere medie de 30% pana in 2021 in proiectul legii unitare a salarizarii in sistemul bugetar aflat in lucru la Ministerul Muncii, a declarat miercuri dimineata ministrul Dragos Pislaru la Antena 3. El a adaugat ca "ceea ce face in acest moment Parlamentul, doua partide de fapt, este iresponsabil."

Potrivit lui Dragos Pislaru, costul total al "pomenilor electorale" este de 9 miliarde de lei, dintre care cele aprobate de Comisia de munca din Parlament inseamna un impact de 4,8 miliarde de lei, costuri aditionale fata de OUG 20 a Guvernului privind salarizarea.

"Nu va fi fezabil. Se fac promisiuni si cei care vor fi pacaliti sunt oamenii, angajatii din administratie", spune Dragos Pislaru.

"Ceea ce face in acest moment Parlamentul, doua partide de fapt, este iresponsabil. In momentul in care ai crestere economica, dar tu renunti la taxe, atunci tu degeaba te uiti la cresterea economica. Partidele acestea, PSD si ALDE, sunt dezlantuite, pana la a obtine cu orice pret voturi. Insulta deminitatea si decenta poporului roman", a incheiat Dragos Pislaru.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!